Over mij

Hoi!

Ik ben Marielle Gaalswijk. Ik ben een 21-jarige dame uit Alphen aan den Rijn. Inmiddels woon ik samen met mijn lieve vriend in een dorp vlakbij Leiden. Maar mijn hart ligt in Utrecht, waar ik iets minder dan 2,5 jaar Communicatie en Multimedia Design gestudeerd heb op de HU. Daarna ben ik overgestapt naar het mooie beroep van juf! Ik zit in het eerste jaar van de driejarige Pabo op de Marnix Academie. 

Al sinds mijn 12de heb ik een grote interesse in YouTube en blogs. Af en aan heb ik verschillende blogs en YouTube kanalen gehad. Nu is dit mijn grote mensen blog of zoiets. In april 2020 heb ik een duwtje in mijn rug gekregen (iets met thuis zitten wegens een virus) en ben ik mijn blog weer wat serieuzer gaan nemen. 

Naast bloggen en video’s maken heb ik nog veel meer hobby’s (wat tot veel keuzestress kan leiden, haha!). Zo heb ik een tijdje op hoog niveau geroeid bij A.U.S.R. Orca. Daar ben ik inmiddels mee gestopt, maar het roeien vind ik nog heel erg leuk. Verder houd ik mega veel van koffie met veel melk, zwarte koffie lust ik niet shame on me, fotograferen, journallen en reizen (wie niet). 

Kijk lekker rond op mijn blog en mocht je vragen hebben stel ze gerust!

Liefs,
Marielle

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: