Day Zero Project | Update #2

Random foto van de afgelopen maand die niet zoveel te maken heeft met het Day Zero Project, maar wel leuke opvulling is.

In april ben ik begonnen met het Day Zero Project. Dit is een challenge waarbij je 101 doelen opstelt die je binnen 1001 dagen zou willen halen. Voor mij betekent dit dat de einddatum pas op 3 januari 2023 is. Dat is maar goed ook, want ik heb niet bepaald makkelijke doelen opgesteld. Het coronavirus maakt het er dan ook niet makkelijker op. Toch ben ik de afgelopen tijd bezig geweest met een aantal doelen. Tijd voor een update!

In Progress

2) Voor ieder behaald doel €5,- in het DayZeroProject account stoppen (5/101)
Ik weet nog niet zo goed wat ik met het geld wil gaan doen als er eenmaal 505 euro in het potje zit. Maar hier ben ik wel over aan het nadenken. Simpelweg omdat ik het geld dan misschien niet iets verwissel van potjes en dan stiekem toch weer even uitgeef.

3) Iedere maand een update schrijven op mijn blog Gaalswijk.com (2/33)
De eerste update schreef ik halverwege mei en nu twee maanden later schrijf ik pas de tweede. Het lijkt dus geen haalbaar doel meer, maar het is goed mogelijk dat ik in de toekomst meerdere doelen vlak bij elkaar haal, waardoor ik alsnog 33 updates schrijf aan het eind.

12) Het boek “mam vertel eens” invullen samen met mijn moeder.
Afgelopen maand kocht ik eindelijk dit boek. Ongeveer een week later heb ik deze aan mijn moeder gegeven en hebben we gelijk samen een gedeelte ingevuld. Dit bleek echter best moeilijk, omdat het moeilijk is om te vertellen en om te schrijven tegelijk. Daarom denk ik dat het prima is als mijn moeder hem zelf invult. Ik ga wel af en toe in het boek gluren om aanvullende vragen te stellen, zodat het boek aan het eind helemaal compleet is.

14) 100 artikels schrijven op gaalswijk.com binnen één jaar (28/100)
Het liefst zou ik 365 artikels schrijven in het jaar, maar dat is gewoon niet realistisch met de hectiek van mijn dagelijks leven. Daarom heb ik mijn doel op 100 gezet voor dit jaar. Dat betekent dat ik binnen een half jaar nog zo’n 70 artikels moet schrijven. Dit zijn iets minder dan 14 artikels per maand. Ik denk dat dit gaat lukken!

17) 1000 abonnees op mijn YouTube kanaal (118/1000)
De laatste keer dat ik een video heb geüpload is op 4 mei 2020 geweest. Gelukkig heb ik de afgelopen week weer gefilmd, dus ergens in de komende week zal er weer een nieuwe video online komen. Verder heb ik een heleboel ideetjes voor mijn kanaal, maar nog niet zo heel veel tijd om dit daadwerkelijk allemaal uit te werken.

20) 50 Spotted artikels schrijven op gaalswijk.com (3/50)
Inmiddels zijn er drie artikels online gekomen over verschillende hotspots en heb ik nog twee artikels klaar staan om te publiceren. Ook heb ik nog een aantal locaties die ik graag zou willen delen. Mijn doel is om iedere week een Spotted artikel te publiceren.

94) Het balkon opknappen
Aan het begin van de coronaperiode zijn we bezig geweest met het opknappen van ons balkon. We hebben houten tegeltjes gekocht en zijn opzoek gegaan naar een geschikt balkonmeubel. Dit laatste hebben wij jammer genoeg nog niet gevonden, maar de tegeltjes doen al een heleboel goeds voor ons balkon.

96) Iedere maand een kaartje sturen naar opa en oma (3/33)
In juni is het er jammer genoeg niet van gekomen, maar ik probeer iedere maand een kaartje door de brievenbus van mijn opa en oma te doen. Misschien dat ik ergens in de komende tijd wel een keertje een extra kaartje aan het begin of aan het eind van een maand doe, waardoor ik op den duur toch 33 kaartjes heb geschreven aan mijn opa en oma.

98) 10 Engelse boeken uitlezen (0/10)
Een tijdje geleden ben ik begonnen in het boek the man who didn’t call van Rosie Walsh. Sinds de start hiervan ben ik nog niet bepaald verder gekomen. Maar aangezien ik over 2 weken op vakantie ga zal ik genoeg tijd hebben om lekker veel te lezen.

101) Ieder jaar een fotoboek maken (2018 – 2019 – 2020 – 2021 – 2022)
Ik heb hem nog niet besteld, maar ik heb het fotoalbum van 2019 onlangs afgemaakt. Ik wil de komende tijd gaan beginnen met het fotoalbum van 2018, maar daarvoor moet ik mijn harde schijf eerst nog iets beter organiseren.

Check!

21) Mijn YouTube naam veranderen
Vorige week heb ik mijn YouTube naam gewijzigd van student in burger naar Marielle Alexandra. Ik moet er nog even over nadenken of ik het zo goed vind of dat ik hem toch in iets anders wil veranderen. Maar voor nu vind ik dit een prima naam.

De komende tijd zal ik werken aan de volgende doelen:
– 14) 100 artikels schrijven op gaalswijk.com binnen één jaar (13/100)
– 20) 50 Spotted artikels schrijven op gaalswijk.com (3/50)
– 77) Op vakantie/weekendje weg met mijn zus Sonja
– 100) Alle spullen in huis weg doen die we eigenlijk niet gebruiken/nodig hebben

Delen:

2 Reacties

  1. Irene
    16 juli 2020 / 18:33

    Tof om te lezen! Ik zit echt super ver achter met updates en ik denk dat ik gewoon geen nieuwe meer ga schrijven tot mijn project er op zit (in oktober dit jaar). Veel valt er eigenlijk niet te vertellen omdat het wat stil ligt.

  2. 17 juli 2020 / 16:00

    Je hebt mooie doelen gekozen! Ik ben benieuwd hoe het je zal vergaan 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: