Week 12 | TwintigTwintig

Uiteindelijk besloot ik om twee weken aan foto’s van een studerende Mel maar even over te slaan, daarom nu een week met foto’s van mijn allereerste week zomervakantie. Met onder andere een heleboel shoppen, spelletjes spelen en een klimavontuur.

Zondag

De week begint dit keer op zondag. Sam en ik gingen een ijsje gingen halen bij Luciano’s in Wassenaar. Ik ging voor de smaken melkchocola en mango. Luciano is echt een absolute aanrader, de smaak van het ijs is zó goed! Toen ik nog in Utrecht woonde ging ik ook met enige regelmaat naar Lucino’s. Jammer dat Wassenaar niet om de hoek is, anders zou ik nog veel vaker gaan!

Maandag

Op maandag ben ik langs geweest bij mijn nieuwe stageschool! Het eerste halfjaar zal ik stage gaan lopen bij de kleuters in groep 1/2. Ik kijk er echt enorm naar uit en ben benieuwd hoe ik de kleuters ga ervaren. Over het algemeen is het zo dat je “een kleuterjuf” bent, of je bent het niet. Ik vind het wel weer mega spannend om in een compleet nieuwe school te zijn en weer nieuwe collega’s te ontmoeten. De sfeer in de school is in ieder geval heel erg fijn.

Dinsdag

Rond 12 uur kwam ik samen met een vriendin aan op station Utrecht Centraal. Het grote doel van de dag: nieuwe kleding scoren! Dat kan natuurlijk niet op een lege maag, dus vertrokken we eerst richting de Yoghurt Barn. Ik koos mijn favoriete yoghurt: mangobango. Een boerenyoghurt met stukjes mango, brownie en walnoot. Nu ik erover nadenk heb ik er gelijk weer trek in!

Zoals je ziet is het aardig gelukt. Ik ben met 4 broeken, 4 t-shirts en een trui terug gekomen! Het doel was broeken en zomerkleding, dat is niet helemaal gelukt. Maar mijn kast kan een heleboel nieuwe kleding gebruiken, dus in dat opzicht ben ik toch goed geslaagd.

Woensdag

De dag begon met het schrijven van een artikeltje voor op mijn blog. Ik vind het heerlijk om weer lekker met het bloggen bezig te zijn!
Van 12 tot 5 moest ik werken en toen ik thuis kwam was ik helemaal gaar. Waardoor ik de rest van de dag vrijwel niks heb gedaan.

Donderdag

De dag begon met de diplomering van mijn kleine-grote-broertje. Hij heeft de afgelopen drie jaar audiovisuele media gestudeerd aan het ROC Midden Nederland Creative College. De school had een drive-in diploma-uitreiking georganiseerd. Een super goede oplossing!

Iedere gediplomeerde heeft een showreel gemaakt die op grote schermen werd afgespeeld tijdens het ondertekenen. Dit is die van mijn broertje.

Mijn vriend kon ook wel wat nieuwe kleding gebruiken, dus besloten we in de avond nog even richting Utrecht te gaan. De rollen waren dit keer dus compleet omgedraaid. Ik was aan het wachten tot Sam eindelijk klaar was terwijl Sam helemaal los ging in de Jack & Jones. Hij is wel met een aantal hele leuke kledingstukken thuis gekomen, dus het was het wachten waard.

Vrijdag

De dag begon wat traag. Ik had totaal geen zin om op te staan, dus ik gaf me lekker aan dat gevoel over en kwam pas rond een uurtje of 11 mijn bed uit. Om kwart voor 3 had ik afgesproken met mijn stageschool, bij een klimpark. Ik had nog nooit zoiets gedaan en hoe dichterbij het kwam, hoe spannender ik het vond. Maar uiteindelijk bleek het echt mega gaaf! Er waren drie verschillende torens waarin je verschillende stukken parcour had. Ik heb er nog steeds spierpijn van, maar ik wil het zeker nog eens doen! Helaas heb ik geen foto’s kunnen maken, maar het was een hele fijne dag.

Zaterdag

Op zaterdag kwamen twee vriendinnen langs om het spel Exit: De dode in de Oriënt-Express te spelen. Dit is een soort escaperoom die je thuis kunt spelen! Echt een tip om mee te nemen op vakantie. Het enige nadeel aan dit spel is dat je het maar één keer kunt spelen, doordat je soms in het materiaal moet knippen om tot een conclusie te komen. Als je het spel erg voorzichtig speelt kun je het wel doorgeven denk ik. Het zelf nog een keer doen zou ik niet zo zeer aanraden.

Delen:

1 Reactie

  1. 14 juli 2020 / 12:00

    Leuk dat jullie gaan winkelen zijn. Daar heb ik ook zo’n zin in! Heb mezelf beloofd dat ik na mijn bevalling, als ik weer een beetje uit de kreukels ben, ook een keer mag gaan winkelen voor mezelf 😀

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: