Dit ga ik deze zomervakantie doen

De tentamens zijn gemaakt en alle verslagen zijn ingeleverd. Voor nu kan ik gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. De afgelopen dagen is er nog niet veel zomers aan, maar aangezien de plantjes wel wat regen kunnen gebruiken vind ik dat niet zo erg. Er zijn een aantal dingen die ik deze zomervakantie graag wil gaan doen en die heb ik even op een rijtje gezet!

Sporten

Vroeger was dit wel anders, maar inmiddels ben ik gek op sporten! Mijn doel voor de zomervakantie is om ongeveer drie á vier keer in de week te sporten. Ik kijk er enorm naar uit om weer wat meer te roeien, dat mag inmiddels weer volop! Ook wil ik nog een aantal mooie fietstochtjes maken. Mijn fiets is de afgelopen maand een beetje verwaarloosd, maar nu de deadline stress voorbij is is het tijd om weer wat mooie ritjes te maken. Ik wil heel graag een keer 100 kilometer fietsen, over de Utrechtse Heuvelrug, picknicken in het Amsterdamse Bos én op de fiets naar mijn zus in Breda.

Lezen

Ik heb in het afgelopen jaar een aantal boeken verzameld die ik mega graag wil lezen, maar waar ik simpelweg nog niet aan toegekomen ben. In de vakantie wil ik deze boeken graag uitlezen:
– Draag nooit een gele trui van Alex van der Hulst.
– De goede zoon van Rob van Essen.
– The only story van Julian Barnes.
– Turtles all the way down van John Green.
– The man who didn’t call van Rosie Walsh.
– Thuis ben je van Arnon Grunberg.
– De onsterfelijken van Cloe Benjamin.
– There was a happy land van Ronald Thomlinson.
Ik kijk het meest uit naar het lezen van het laatste boek. Dit boek is namelijk geschreven door mijn schoonvader. Zoals je ziet is lees ik zowel boeken in het Engels als in het Nederlands. Ik vind het leuk om boeken in het Engels te lezen, omdat ik merk dat mijn woordenschat hier enorm vooruit van gaat. Als ik moe ben vind ik het fijner om een boek in het Nederlands te lezen.

Naar het buitenland

Ondanks de Coronacrisis ga ik dit jaar wel naar het buitenland op vakantie. Eind juli vertrek ik samen met één van mijn zussen, haar vriend en mijn vriend richting Oostenrijk. Wanneer we precies vertrekken is afhankelijk van mijn werk, maar ik kijk er nu al enorm naar uit. We gaan wel met de auto, omdat je dan een stuk onafhankelijker bent. De eerste paar dagen zullen we in Innsbruck doorbrengen, waarna we richting de meren in de buurt van Salzburg gaan om wat meer van de natuur te zien. Ik kijk er oprecht enorm naar uit!

Content creëren

De komende tijd wil ik weer wat meer gaan schrijven en de video’s die ik klaar heb staan om te bewerken ook daadwerkelijk editten. Ik vind het heerlijk om met mijn blog en YouTube kanaal bezig te zijn, maar de afgelopen tijd had school helaas de prioriteit. In de vakantie wil ik hier dus juist weer lekker van genieten. Ook wil ik het fotograferen weer oppakken. Dit zal ik waarschijnlijk niet specifiek op mijn kanalen delen, maar ik kijk er wel enorm naar uit om weer lekker veel te fotograferen. Mijn camera gaat dan ook zeker mee naar Oostenrijk.

Opruimen en schoonmaken

Ons huis kan ook een flinke opruimbeurt gebruiken. In het jaar dat Sam en ik samenwonen hebben we een heleboel bende verzameld, maar ook een heleboel spullen geen enkele keer aangeraakt. Hoogtijd dat we die troep de deur uit doen! Ik kijk er dan ook enorm naar uit om iedere week een ander gedeelte van het huis aan te pakken.

Dit waren mijn plannen voor de zomervakantie! Heb jij vakantie deze zomer? Wat zijn jou plannen?

Liefs,
Marielle

Delen:

2 Reacties

  1. Irene
    9 juli 2020 / 09:23

    We hebben wel wat gelijklopende plannen! Ik ben ook van plan om op te ruimen en wat aan mijn blog te werken. En lezen hoort er natuurlijk ook altijd bij hé 🙂 Mijn vriend en ik gaan niet naar het buitenland maar wij gaan wel een weekje naar zee. Daar kijk ik ook al enorm naar uit.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: