Week 11 | Twintigtwintig

De tentamenperiode staat voor de deur en dat betekent dat het een hele gekke tijd is. Ik moet onwijs veel doen, maar de motivatie laat nog een beetje op zich wachten. Het is moeilijk om jezelf te blijven motiveren als het allemaal een beetje als teveel voelt. Gelukkig werd het aan het eind van de week steeds beter.

Maandag

Over iets meer dan een week beginnen mijn tentamens, maar voor die tijd moet ik nog een heleboel doen. Dus ik besloot om mijn studiespullen mee te nemen om bij mijn moeder te gaan studeren. Dat werkte wel redelijk!
Toen ik ’s avonds weer thuis kwam keek ik samen met Sam een aflevering van Modern Family. We hebben dit allebei nog niet eerder gekeken, maar het is echt een mega fijne serie om samen te kijken. Daarna besloot ik nog even een artikeltje te schrijven voor mijn blog.

Dinsdag

Op dinsdag kwam mijn structuurjunkie planner binnen! Ik kijk er enorm naar uit om erin te beginnen, maar dat zal pas in augustus zijn. Aangezien ik er dan het volledige collegejaar mee kan doen.

Ik ging opnieuw langs bij mijn moeder om hier aan de studie te werken. Ik heb aardig wat voor elkaar gekregen, maar er is nog een heleboel werk aan de winkel om alle deadlines te halen!

Woensdag

Na een drukke dag studeren met Yasmin en Nikki had ik ’s avonds een verjaardag. Het was een soort surprise party, maar ik moet bekennen dat ik de uitnodiging verkeerd had gelezen. Daardoor was ik drie kwartier later dan gepland, oeps.. Gelukkig was het niet zo erg, aangezien er meer mensen op andere tijden kwamen aanwaaien. Tijdens deze verjaardag zag ik weer een aantal vrienden waarmee ik ben geslaagd in 2016! Zo leuk om weer eens bij te kletsen. Waarschijnlijk gaan we in juli weer eens met z’n alle eten. Ik kijk daar echt enorm naar uit!

Ik wilde het eigenlijk niet te laat maken, aangezien ik de volgende dag vroeg op moest voor stage. Maar toen de jarige spontaan een ritje naar de McDonalds wilde maken kon ik haar natuurlijk niet afwijzen. Ook wel weer heel leuk dit soort spontane dingen!

Donderdag

Op donderdag vertrok ik alweer vroeg richting mijn stage. Zo gek om te beseffen dat ik hier nog maar 4 dagen -en nu ik dit schrijf nog maar 2- te zijn. Ik ben heel benieuwd hoe ik mijn volgende stage school ga ervaren. Ik fiets ongeveer een half uurtje naar stage door de mooie weilanden die ons landje te bieden heeft. Soms luister ik een boek, de andere keer muziek. Op dit moment ben ik helemaal fan van de podcast de buurmannen. Eigenlijk zijn het gewoon twee mannen die lekker aan het kletsen zijn over alledaagse dingen, maar ik vind het heerlijk!

Vrijdag

Na mijn stage moest ik gelijk door naar werk en toen ik thuis kwam was ik volledig uitgeblust. Sam ging een avondje spelletjes spelen bij één van onze buren, dus ik had het rijk voor mezelf. Ik deed het een en ander aan school, ruimde het huis op en besloot lekker optijd naar bed te gaan. Het was een lange dag.

Zaterdag

De dag begon met een (iets te korte) studeersessie. Sam had beloofd om wafels voor me klaar te maken, dus deze heerlijke wafels werden mijn ontbijt.

Na de wafels vertrok ik richting Utrecht om te roeien. We hadden echt mega geluk met het weer en ik genoot er enorm van om weer op het water te zijn. Na het roeien besloten we nog even om een drankje te doen bij Op Zuid. Ik was nog niet eerder op een terras geweest sinds de heropening. Wel heel leuk om weer eens te doen, vooral fijn om deze meiden weer eens écht te zien. Ik kijk er echt naar uit om weer wat minder druk te hebben van school en iets meer tijd om bij te kletsen met mijn oude roeiploeg!

Zondag

De dag begon zoals gewoonlijk bij de appie. Toen ik thuis kwam werkte ik verder aan mijn fotoalbum van 2019 en daarna werd het echt tijd om weer aan school te gaan. Voor het vak handschriftontwikkeling gaf ik een mini lesje aan mijn vriend, waarna ik mijn poster eindelijk af kon maken en inleveren. Echt leuk om te zien dat mijn handschrift steeds beter wordt!

Aan het eind van de middag ging ik even langs bij mijn moeder, omdat zij haar verjaardag vierde. Één van mijn zussen was er nog fijn om haar weer eens te zien en hoe leuk is deze foto! We bleven lekker eten, aten een spelletje skip-bo en kletste wat.

Eenmaal thuis heb ik nog zo’n anderhalf uur aan mijn verslag gewerkt. Eindelijk begin ik mijn motivatie ervoor te vinden! Dat mag ook wel want de deadlines stapelen zich op. Nog 2,5e week knallen en dan heb ik zomervakantie. Man wat kijk ik ernaar uit.

Volgende week zal ik dus voornamelijk aan het studeren zijn..

Liefs,
Marielle

Delen:

1 Reactie

  1. 16 juni 2020 / 13:39

    Hey, wat een leuk artikeltje met zo’n leuke foto’s ! Vind deze posts altijd leuk te lezen ! Ziet er super gezellig uit bij je mama thuis ! Alvast succes met je tentamens !

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: