Week 10 | Twintigtwintig

In de afgelopen week heb ik het zó druk gehad. Ik kwam erachter dat ik ook helemaal geen foto’s heb gemaakt van mijn week. Maar omdat ik het mega druk heb en de komende drie weken ook niet zoveel tijd heb om artikels te schrijven wilde ik tussen het studeren door toch even een kleine update plaatsen!

Studie

Te beginnen met mijn studie. Op dit moment heb ik 27 van de 60 studiepunten. Dat klinkt niet al te best gezien het feit dat we aan het eind van het studiejaar zijn aangekomen, gelukkig kan ik alle punten die ik mis kan ik dit studiejaar nog halen. Door het hele corona-virus zijn de tentamens van maart opgeschort naar eind juni/juli. Hierdoor mis ik dus een heleboel punten. Daarnaast heb ik al 12 studiepunten “gehaald” maar moeten deze nog verwerkt worden, waardoor de situatie iets grimmiger lijkt dan dat hij is.

Toch gaat deze maand een hel zijn op het gebied van school. Ik moet vier tentamens maken, één verbetering doorvoeren in een verslag én vier andere verslagen/opdrachten inleveren. Kortom er is een heleboel werk aan de winkel. Mocht je mij nu willen vragen hoeveel van deze dingen ik al af heb, dan is het antwoord niks (dus vraag dat maar liever niet ;’) ).

Stage

Zoals je misschien al weet loop ik stage bij een basisschool, zoals dat hoort als je een opleiding doet tot juf. Op dit moment moet ik nog 4 tot 6 dagen stage lopen. Dit is nog een beetje afhankelijk of ik twee dagen minder mag komen of niet (wegens het hoge aantal deadlines). Het voelt super vreemd om mijn stageperiode op deze manier af te sluiten.

Vakantie

Ik merk aan mijzelf dat ik er enorm aan toe ben om een paar dagen weg te zijn. Maar zoals velen misschien zullen herkennen is het ook erg spannend om deze dagen iets te boeken. Onlangs ben ik samen met mijn vriend een dagje naar het strand geweest en dat smaakte écht naar meer, dus we moeten hoog nodig eens gaan bekijken welke opties we hebben.

Dat was het denk ik wel een beetje voor nu. Volgende week plaats ik weer een “normaal” fotoboekje en hopelijk heb ik tussendoor nog tijd om één of twee artikeltjes te schrijven.

Liefs,
Marielle

Photo by Green Chameleon on Unsplash

Delen:

1 Reactie

  1. 16 juni 2020 / 13:41

    Er zijn altijd periodes dat we een beetje minder tijd hebben voor het bloggen, maar we leven nu eenmaal in een drukke maatschappij ! Alvast succes met je studies !

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: