Day Zero Project | Update #1


Vorige maand schreef ik een artikel op mijn blog over het Day Zero Project en mijn doelen. Vandaag een korte update met wat ik de afgelopen tijd gedaan heb en waar ik mee bezig ben. Zoals je begrijpt kan ik nog niet heel veel doen, maar ik heb al wel het één en ander kunnen afvinken! Vandaag mijn eerste update!

Check!

1) Een spaarrekening openen voor dit project
Ik ben benieuwd of dit echt een succes verhaal gaat worden. Maar het is zeker het proberen waard. Ik moet nog even bedenken waaraan ik het geld ga uitgeven mochten alle doelen gaan lukken.

15) Een abonnement nemen op WordPress
16) Een nieuwe lay-out op mijn blog
Deze twee doelen vallen eigenlijk een beetje samen. Door het wordpress abonnement werd het mogelijk om de lay-out die ik al in 2018 had gekocht éíndelijk te kunnen uploaden! Al met al ben ik mega blij, want mijn blog ziet er nu al een stuk professioneler uit.

28) Een racefiets kopen
Een tijdje geleden schreef ik er al over, maar ik heb een racefiets gekocht! Iets waarvan ik een paar jaar geleden nooit had verwacht dit te doen, maar waarmee ik tot nu toe heel erg blij ben. Ik heb so far ongeveer 200 kilometer gefietst en hoop nog een heleboel fijne ritjes te gaan maken de komende zomer.

97) Hello fresh proberen
Zoals je ik dit artikel al kon lezen hebben mijn vriend en ik al heel snel Hello Fresh geprobeerd. Of we na deze gekke corona tijd nog steeds met Hello Fresh zullen koken weet ik nog niet, maar voor nu is het in ieder geval heel erg fijn!

Mee bezig

2) Voor ieder behaald doel €5,- in het DayZeroProject account stoppen (4/101)
De reden waarom ik twijfel of mijn spaarrekening een succes gaat worden, ik vergeet steeds om het geld na een behaald doel direct over te maken of ik heb simpelweg geen geld om over te kunnen maken haha. Het andere probleem is dat ik nogal snel geneigd ben om dit geld dan weer uit de spaarpotjes te verplaatsen… Oeps.

3) Iedere maand een update schrijven op mijn blog Gaalswijk.com (1/33)
Dit is de eerste, dus so far so good! Ik ben heel erg benieuwd hoe dit doel gaat uitpakken, want misschien komt er ook wel een tijd dat ik gewoon niks behaald heb in een maand. Dan heb ik natuurlijk ook niet zoveel te schrijven.

14) 100 artikels schrijven op gaalswijk.com binnen één jaar (11/100)
Een belangrijke om hierbij te vermelden is dat ik alleen artikels tel die ik echt heb geschreven, dus de video’s die ik plaats tel ik niet mee als een artikel. Ook is de telling begonnen toen het artikel over mijn Day Zero Project online kwam.

20) 50 Spotted artikels schrijven op gaalswijk.com (1/50)
Eigenlijk betekend dit doel voornamelijk dat ik minstens 50 verschillende koffietentjes moet gaan bezoeken om de Spotted artikels te kunnen schrijven. Goed verkapt doel he? Op dit moment heb ik nog een aantal foto’s van verschillende koffietentjes waar ik een artikel over wil schrijven, maar op dit moment voelt het een beetje nutteloos om deze te delen.

98) 10 Engelse boeken uitlezen (0/10)
Ik heb nog geen boek uit, maar op dit moment ben ik het boek The man who didn’t call van Rosie Walsh aan het lezen. Tijdens mijn vakantie in Londen vorige zomer kwam ik erachter hoe leuk ik het vind om boeken in het Engels te lezen. Voorheen had ik een voorkeur voor Nederlandse boeken, omdat ik niet super snel lees. Maar het lijkt me voor mijn Engelse woordenschat leuk om wat meer in het Engels te lezen!

96) Iedere maand een kaartje “sturen” naar opa en oma (1/33)
Tot nu toe heb ik alleen rond Pasen een kaartje gestuurd, deze week zal ik de kaart van mei versturen. Door het virus kwam ik erachter hoe leuk het is om een kaartje te versturen en hoe leuk het ook is om een kaartje te krijgen. Hier ben ik dus volop mee bezig!

Nou dat was de update voor nu, hoe gaat het met jou?

Liefs,
Marielle

Delen:

1 Reactie

  1. 12 mei 2020 / 12:05

    Wat goed dat je dit doet en vooral ook deelt, hier heb ik alleen maar respect voor!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: