Week 7 | Twintigtwintig

Ik weet nog niet zo goed of ik nou wel of niet iedere week een fotoboekje wil gaan plaatsen. Maar de afgelopen week was zo fijn, dat ik het niet kon laten om het te delen. Fijne fietsritjes, mijn verjaardag en een heleboel kaartjes.

Maandag

De week begon met een ritje naar Haarlem. Een goede vriendin van mij is een tijd geleden gaan samenwonen met haar vriend in deze prachtige stad. Ik moest iets brengen, dus we spraken af om daarna een rondje in de omgeving van Haarlem te fietsen. Zo gezegd zo gedaan en wat een succes was dat! We zijn van Haarlem door de duinen naar Zandvoort gefietst. Nog nooit eerder heb ik zo genoten van de duinen. Het was echt magisch.

Helaas ben ik ook voor het eerst gevallen met de fiets. Ik wilde uitwijken voor twee wielrenners toen ik voor het stoplicht stond, maar was vergeten dat ik met één van mijn voeten nog wel ingeklikt was. Mega balen. Uit een reflex wilde ik mezelf opvangen, maar daardoor viel ik hard op mijn pols. Ook liep ik een schaafwond op mijn arm op zoals je ziet.

Dinsdag

Ik heb extra lang van mijn verjaardag mogen genieten, want op 5 mei begon mijn shift bij de Appie al om 6 uur ’s morgens. Gelukkig nam mijn lieve vriend wel de moeite om mij toe te zingen om 5 uur ’s ochtends, zo voelde ik mij toch helemaal jarig. Links zie je mijn allereerste selfie als 22-jarige en rechts mijn “lunch” om half 11 ’s ochtends haha.

Eenmaal thuis stonden er verschillende kaartjes op mij te wachten en deze grote doos van Greetz.nl. Ook had Sam slingers opgehangen en de woonkamer opgeruimd. Zo fijn thuiskomen <3. Ik deed een middagdutje, friste me op en deed mijn verjaardagsoutfit aan. Vervolgens besloten Sam en ik een klein rondje (van ongeveer 30 kilometer) te fietsen. Het ging niet mega vlot, mijn benen waren vrij moe en had op meerdere plekken pijntjes door mijn val van dinsdag. In de avond at ik pizza bij mijn moeder en aten we taart om mijn verjaardag toch een beetje te kunnen vieren.

Woensdag

De eerste dag dat het mooi weer was en ik toch niet ging fietsen. Dit had eigenlijk twee redenen: mijn pols doet vrij veel zeer na de val en heb ik waarschijnlijk over belast tijdens mijn verjaardagsrondje & mijn fietskleding is nog niet binnen waardoor ik veel te warm gekleed zou zijn om op de fiets te stappen.

Op mijn verjaardag komt de meeste post niet binnen, dus ontving ik vandaag nog een heleboel leuke kaartjes. Ik heb al heel lang niet meer zo veel kaarten gehad als dit jaar! Hoe leuk staat dit? Madame loopt de kaartjes wel continue om, dus ik ben bang dat ik ze niet al te lang zal laten staan haha..

Donderdag

Op donderdag kwamen er nog wat kaartjes binnen, waaronder dit zelfgemaakte kaartje van Sophie. Hoe leuk is dit?! Dit kaartje omschrijft precies hoe ik mijn nieuwe levensjaar graag veel wil doorbrengen! Verder heb ik gewerkt en niet zoveel gedaan.

Vrijdag

Nikki kwam langs om samen te studeren, wat bij mij niet per sé tot een productieve dag leidde. Maar het was wel erg gezellig om even samen aan de slag te gaan. In de middag moest ik werken en ’s avonds ging ik even langs bij mijn zus. Het blijven gekke tijden. Je kunt elkaar niet normaal begroeten, maar het is fijn om elkaar wel te kunnen zien. Ook ben ik nog nooit zo blij geweest met mijn bijbaantje als nu. Fijn om af en toe de deur even uit te zijn en iets te kunnen doen, ook al is het “maar” bij een supermarkt.

Zaterdag

Eindelijk weer een rondje fietsen! De laatste keer was dinsdag door mijn val heb ik toch veel last gehad van mijn pols waardoor het er eerder nog niet is gelukt. Maar de route van vandaag was prachtig. We zijn naar Kasteel de Haar in Haarzuilens gefietst. Twee jaar geleden zijn we hier al eens op de motor geweest en dit jaar wilde ik er eigenlijk vanuit Utrecht naartoe skeeleren met de Utrecht Skate Parade. Die is helaas gecanceld voor dit jaar, dus besloten we er een rondje naartoe te gaan op de fiets. Jammer genoeg hadden we geen tijd voor een wandeling door het kasteelpark, misschien de volgende keer. In totaal hebben we zo’n 70 kilometer gefietst wat mijn langste rit tot nu toe is!

Zondag

Moederdag, een dag waar ik niet per sé veel mee heb. We zijn even langs gegaan bij onze ouders. Bij de één speelde we een paar potjes skip-bo, bij de ander mochten we mee eten en dronken we een lekker kopje koffie (hoe goed matcht mijn jurkje met het tapijt trouwens?!). Ik denk dat ik mij niet goed kan voorstellen hoe moederdag moet zijn totdat ik zelf een moeder ben -wat hopelijk nog een tijdje zal duren-.

Komende week heb ik een heleboel colleges en moet ik mega veel doen voor school. Ook ga ik voor het eerst weer het water op, waar ik enorm naar uit kijk. Ik moet werken, vier mijn verjaardag nog een keer en maak hopelijk nog een aantal fijne fietsritjes. Wat staat er op jou planning deze week?

Liefs,
Marielle

Delen:

3 Reacties

  1. Irene
    11 mei 2020 / 15:19

    Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb vorige maand met m’n verjaardag ook super veel kaartjes gekregen. Ik laat ze nog eventjes staan omdat ik het zo tof vind 😀 Wel balen dat je zo vroeg op moest! Dat zou echt niets voor mij zijn. Jammer van je val maar dat kan de beste overkomen! Hopelijk heb je snel geen last meer in je pols.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: