Favorietjes van dit moment

Het leek mij leuk om een “favorietjes” artikel te schrijven vandaag! Stiekem is deze foto meteen mijn favoriete spread van de afgelopen tijd. De foto’s heb ik zelf gemaakt met een Ricon Singlex RLS toen ik een rondje om het meer ging lopen.

Doen

Waar ik mij aan het begin van de corona crisis in Nederland volledig stortte op het bewerken van video’s ben ik nu voornamelijk aan het fietsen. Mijn fiets geeft in deze gekke tijd echt een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid. Binnen no time ben ik het dorp uit en waan ik mij op plekken waar ik nog nooit eerder ben geweest. Ik vind het heerlijk om moe te worden van het fietsen, foto’s te maken van de mooie natuur die ik onderweg tegenkom en te kletsen met mijn fietspartner(s). Wil je meer weten over mijn racefiets? Check dan dit artikel.

Luisteren

Mijn favoriete band op het moment is Racoon. Met als favoriete nummers My town, Fun we had & Laugh about it. Maar eigenlijk vind ik vrijwel alle nummers die Racoon heeft gemaakt echt prachtig.
Daarnaast luister ik het boek Neem een geit van Claudia de Breij. Ik ben er eigenlijk al een paar maanden mee bezig, maar vind het zo’n fijn boek dat ik er niet te snel doorheen wil.

Eten/drinken

Op dit moment drink ik (iets te) veel koffie. Met een melkopschuimer en een espresso apparaat kom je een heel eind in lekkere bakkies koffie zetten. Natuurlijk is een kopje koffie in dat leuke koffietentje van een ander kaliber en kijk ik er enorm naar uit om dat weer te kunnen doen, maar de kopjes koffie die ik zelf maak zijn nog lang zo slecht niet.
Daarnaast eet ik meer broodjes met dip dan goed voor me is. In Alphen aan den Rijn is een restaurant genaamd ‘De Gelaarsde Kat’. Zij hebben een eigen recept ontwikkeld voor een dip en het is echt véél te lekker. Het wordt verkocht bij Hoogvliet en Jumbo, mocht je interesse gewekt zijn.
Hello Fresh is stiekem ook echt een mega favoriet van dit moment!

Kijken

Op dit moment ben ik de vlogs van Ik vrouw van jou aan het terugkijken. Lang geleden volgde ik Joyce en Scarlet, maar toen ik even klaar was met YouTube was ik hun YouTube kanaal uit het oog verloren. Daardoor heb ik een heleboel weekvlogs gemist die ik nu aan het terugkijken ben. Ik kijk ongeveer iedere dag één vlog, echt heerlijk. Het zijn zúlke leuke mensen!
Daarnaast ben ik Friends aan het kijken op Netflix. Deze serie is iets te fijn om te bingewatchen, dus Netflix heeft al regelmatig gevraagd of ik nog aan het kijken ben… Oeps.

Herinnering

Zoals je misschien al weet maak ik een heleboel foto’s. Zowel van mezelf met andere als van de omgeving waar ik ben of andere kleine dingetjes waar anderen misschien niet eens over na zouden denken om een foto te maken. Dit komt onder andere doordat mijn geheugen de laatste tijd mega slecht is. Ik vergeet heel veel dingen en daar baal ik enorm van. Door naar foto’s te kijken komt bij mij vaak weer het gevoel omhoog wat ik had toen ik de foto maakte en ook herinner ik me dan weer beter waar het was en wat ik toen deed. Zeker in deze tijden vind ik het fijn om door die foto’s heen te bladeren.

Eigenlijk heb ik op het moment twee hele fijne herinneringen die ik graaf wil delen. Allereerst mijn reis naar New York. Het is nog helemaal niet zo lang geleden, maar door het vele thuis zitten voelt het echt een eeuwigheid geleden. Gister plaatste ik al dit artikel met analoge foto’s en vertelde ik dat ik er binnenkort meer over zou schrijven. Daar ben ik inmiddels aan begonnen, waardoor ik weer volop deze fijne stad beleef.

De tweede herinnering is de verhuizing die inmiddels alweer bijna een jaar geleden is. Ik verhuisde in juni 2019 van mijn fijne studentenkamertje naar een appartementje in Alphen aan den Rijn. Zo gek om je hele inboedel in een busje te zien gaan. Wel heel fijn dat we zoveel hulp hebben gehad tijdens het verhuizen, onder andere van mijn lieve zus (rechts).

Dat was ‘m wel voor nu! Wat zijn jou favorietjes van dit moment?
Liefs,
Marielle


Delen:

2 Reacties

  1. 8 mei 2020 / 09:55

    Wat een fijne favorieten heb je! New York lijkt mij ook zo leuk en daar wil ik echt een keer heen!

  2. 8 mei 2020 / 20:54

    Oh New York zou ik ook nog graag een keer naartoe willen, lijkt mij echt zo’n toffe ervaring!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: