From where I stand | April 2020

April 2020, misschien wel de gekste maand uit het leven tot nu toe. De tijd vliegt voorbij, maar ik lijk maar weinig voor elkaar te krijgen deze dagen. Toch een klein overzichtje van de dingen die ik wel heb gedaan.

Wandelen & fotograferen

De afgelopen maand heb ik een aantal hele fijne wandelingen gemaakt. Na het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse, een aantal jaar geleden, dacht ik dat ik wandelen niet zo snel leuk meer zou gaan vinden. Niks bleek minder waar! Camera mee, mijn lieve vriend om mee te kletsen en gaan met die banaan.

Skeeleren

Ook heb ik de afgelopen maand weer veel geskeelerd. Eigenlijk vind ik skeeleren iets leuker dan wandelen, simpelweg omdat het een stuk sneller gaat. Mijn vriend heeft onlangs ook skeelers gekocht zo fijn om samen een rondje te doen! Ik geniet ook enorm van de bloemen die nu zo mooi in bloei staan.

Fietsen

Ik kocht een racefiets! Zeer binnenkort komt er nog een artikel over online, maar ik ben helemaal blij met deze nieuwe hobby. Ik merk wel dat ik iets meer een mooi weer fietser ben, als het regent of lijkt te gaan regenen sla ik liever over. Mijn langste tochtje is tot nu toe dan ook nog maar 30 kilometer geweest, maar wie het kleine niet eert… In de toekomst lijkt het me mega leuk om een keer naar mijn zus in Breda te fietsen (90 kilometer) en mee te doen aan een echte wielerroute! Ook wil ik met mijn zus fietsen en mijn vriend overtuigen om een fiets te kopen. Nog genoeg leuke doelen te behalen op de fiets dus!

Madame 1 jaar bij ons

Het laatste hoogtepunt van de maand is dat Madame inmiddels alweer 1 jaar bij ons is! De tijd is echt enorm snel gegaan en wat is onze kater groot geworden. Echt bizar. Hij misdraagt zich nog steeds regelmatig, maar ik ben in het afgelopen jaar enorm gehecht geraakt aan dit irritante beestje. Als je mij 1,5 jaar geleden vertelt zou hebben dat ik een kat zou krijgen en hem ook nog eens leuk zou gaan vinden had ik je nóóit geloofd. Zo grappig hoe dat soort dingen kunnen lopen.

Hoe het nu écht gaat

Naast deze hoogtepuntjes, zijn er ook een heleboel dagen waarop ik mij mega lamlendig voel. Waar ik in maart nog veel energie had om nieuwe projecten op te pakken, heb ik nu maar weinig zin om überhaupt uit bed te komen. Het is niet dat ik niks te doen heb, in tegendeel juist. Ik vind skeeleren, wandelen en fietsen mega leuk zoals je net hebt gelezen. Daarnaast heb ik nog het één en ander in mijn journal te plakken van New York, dus ik heb genoeg leuke dingen die ik zou kunnen doen. Daarnaast heb ik ook nog wat serieuze dingen te doen voor school. Maar het feit dat ik niet zo makkelijk in contact ben met mijn vriendinnen, maakt dat ik toch wel een klein beetje minder enthousiast ben om al die dingen op te pakken. Zeker nu het zo uitzichtloos begint te lijken. Ik keek enorm uit naar mijn surf vakantie in Spanje met mijn beste vriendinnetjes, maar zoals het er nu naar uitziet zal die ook gecanceld worden. Evenals de trip naar Berlijn die een paar dagen geleden gepland stond.. Kortom het is niet allemaal koek en ei, maar ik probeer er wel wat van te maken deze dagen. Het kan altijd erger…

De komende maand zal niet helaas niet veel spannender worden. Op 5 mei word ik 22. Ik was van plan om naar een bevrijdingsfestival te gaan, een 22-diner te geven en het met familie te vieren. Dat gaat nu helaas allemaal niet door. Ook kan ik voorlopig nog niet naar mijn stage wat ik jammer vind, maar natuurlijk heel goed begrijp. Voorlopig dus nog even niks om naar uit te kijken. Gelukkig werk ik nog wel bij de Appie, dus heb ik drie keer per week een goede reden om de deur uit te komen.

Hang in there.

Liefs,
Marielle

Delen:

2 Reacties

  1. 3 mei 2020 / 15:47

    Wat een leuke foto’s! Alvast gefeliciteerd!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: