Een kijkje in mijn BulletJournal

Inmiddels werk ik al een hele lange tijd aan mijn BulletJournal. In 2013 kwam ik dit artikel tegen op lisanneleeft.nl en sindsdien plan ik mijn leven aan de hand van een BulletJournal. Tegenwoordig kom je de mooiste creaties tegen op Instagram en Pinterest, daar kan ik niet aan tippen. Maar ik vind het wel heel erg leuk om erdoor geïnspireerd te worden en mijn journal een beetje op te pimpen.

De Journal die ik op dit moment gebruik heb ik gekocht in Engeland en is van het merk ‘the school of life’. Mocht je er nieuwsgierig naar zijn, kun je hem hier vinden.
De spread van februari heb ik gemaakt met papier uit een oud boek (gekocht bij een kringloopwinkel), washi tape (van Oh Deer) en waterverf (van de Action).

Zelf vind ik het altijd stom als mensen hun to do lijstjes weghalen, simpelweg omdat ik nieuwsgierig ben wat anderen op hun to do lijstje zetten. Toch stonden er nu iets teveel dingen op de lijst wat ik graag voor “mezelf” wilde houden. Dus bij deze mijn excuses ;-).
Voor het schrijven van de namen heb ik een template gebruikt die ik voor Sinterklaas heb gekregen in december. Het is zo’n set als deze, maar via ali express is het (natuurlijk) een stuk goedkoper! De stickers komen uit een editie van het Flow Book For Paperlovers (de editie van 2020 is pas weer rond december te koop).

Iedere periode maak ik in mijn Bullet Journal een klein overzicht van de dingen die ik voor de studie moet gaan doen. Het was zoals je ziet weer een flinke lijst.. Ik heb voor deze pagina opnieuw gebruik gemaakt van een oud boek, postzegels die ik in een lokaal winkeltje heb gekocht en van mijn brush pennen van Ecoline.

Deze spread vind ik véél minder leuk geworden dat ik in mijn hoofd had. De laatste week van februari ben ik samen met mijn vriend in New York geweest. We hebben het mega leuk gehad en het leek mij leuk om de spread van maart hieraan te wijden. Maar ik vind het dus niet super goed gelukt. De stickers komen uit een doosje genaamd vintage New York stickers. Zelf heb ik deze in New York gekocht, maar je kunt ze ook hier via Etsy bestellen.

Opnieuw een pagina waarvan ik de lijstjes heb geschrapt, wederom om dezelfde reden. Ik heb voor het maken van deze spreads gebruik gemaakt van mijn brush pennen en een zwarte fineliner van Oh Deer, maar je kunt eigenlijk iedere zwarte pen gebruiken zolang jij hem lekker vind schrijven! Ook hierbij heb ik de stickers van Flow gebruikt.

Dan de spread van deze maand! Ik ben echt mega trots op het eindresultaat. De tekeningen heb ik niet zelf gemaakt. Deze komen uit een boekje met 20 van dit soort tekeningen erin die ik heb gekocht op een markt in Londen! Ik zag het boekje en wist meteen dat ik hem moest kopen voor mijn journal. Geen seconde spijt van gehad dus!

Iedere week schrijf ik een to do lijstje voor de week, zodat ik zeker weet dat ik niks vergeet. Iedere dag kijk ik even op mijn weeklijstje en beslis ik welke dingen ik van die lijst mee neem in mijn daglijstje. Ook hier heb ik gebruik gemaakt van het oude kringloopboek. Het resultaat vind ik zelf heel leuk!

Voor het eerst in een héle lange tijd geef ik de habbit tracker weer een kans. Nu ik zoveel thuis ben vind ik het wel fijn om wat meer dingen bij te houden. Zoals of ik nog genoeg drink en lekker bezig ben met sporten. Ik hoef van mijzelf niet iedere dag te sporten, maar ik merk wel dat het me veel goed doet nu ik zoveel thuis ben.

Last but nog least een lijstje om mijn YouTube abonnees bij te houden. Het lijkt mij heel leuk om later terug te kunnen zien hoeveel abonnees ik op bepaalde momenten had!

Gebruik jij een BulletJournal? Of plan je op een andere manier?

Liefs,
Marielle

Delen:

1 Reactie

  1. Rianne
    17 april 2020 / 09:19

    Ik vind het altijd onwijs leuk om te zien hoe anderen hun bullet journal invullen. Ik heb het zelf ook een lange tijd gedaan, maar het werd overbodig voor mij. Maar het blijft zó leuk om te invulling van anderen te zien! Tof!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: