Een échte lay-out!

Eindelijk is het zover, ik heb een échte lay-out op mijn blog! Dit maakt het bloggen natuurlijk gelijk een stuk leuker. Al meer dan twee jaar geleden kocht ik dit thema voor op mijn blog, maar ik kon het niet installeren want blijkbaar moet je daar een duur WordPress abonnement voor afsluiten. Afgelopen week bedacht ik me dat dit hét moment is om zo’n abonnement te kopen. Niemand weet hoelang we nog thuis gaan zitten en het kunnen uitoefenen van een hobby mag nu dus best wat geld kosten. Kortom ik had er een goed excuus voor gevonden. De komende tijd wil ik nog wat aanpassingen doen, zodat de lay-out helemaal naar wens is. Maar de blog ziet er nu al zoveel fijner uit dan hiervoor! Ik kijk er dan ook mega naar uit om regelmatig aritkels te plaatsen.

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: