Ik probeerde outfit foto’s te maken

Zo nu en dan moet je eens iets anders proberen. Zeker in deze quarantaine tijden. Ineens bedacht ik mij dus dat het mij wel leuk leek om wat meer outfitfoto’s te delen. Op die manier motiveer ik mijzelf om wat actiever leuke kleding aan te trekken en heb ik ook nog eens wat content voor de blog. Twee vliegen in één klap!

De outfit van vandaag is nou niet bepaald een high fashion statement, maar het is wel een méga comfortabele outfit. Dat is natuurlijk extra fijn deze dagen.

Het shirt dat ik aan heb is een gedoneerd Levi’s T-shirt. Voor mijn vriend was hij iets te klein geworden, dus nu is het voor mij een oversized shirt. In ons huisje is het of heel koud of heel warm. Daarom heb ik vaak deze cardigan aan (of noem je dit gewoon een vest?) van de H&M. De broek die ik aan heb komt bij Mango vandaan. Hij zit echt heerlijk, maar ziet er ook chique uit. Verder draag ik lekkere wollen sokken deze dagen. Zeker als het zo bewolkt is als vandaag. Heerlijk om op sokken door het huis te lopen.

Ik weet niet zo goed wat je precies zou moeten schrijven bij een outfit post haha, dus tips zijn altijd welkom. Waar kopen jullie graag je kleding? Mijn favoriete winkel op dit moment is Costes. Tweedehands kleding winkeltjes vind ik ook erg leuk, alleen soms een beetje duur…

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: