Fijne blogs #2

Eindelijk weer eens tijd om te bloggen! Om de hele situatie maar eens van een positieve kant te bekijken. Ik heb overigens geen tijd om mij te vervelen, er moet een heleboel gedaan worden voor school en ik heb genoeg beeldmateriaal wat bewerkt kan worden. Daarnaast heb ik nog een heleboel fijne boeken en lees ik veel blogs op dit moment. De afgelopen dagen ben ik op een aantal nieuwe fijne blogs gestuit.

Via via kwam ik op de blog van Siroon terecht. Ze omschrijft zichzelf als “een thirthy-something groene lifestyle blogger uit Utrecht”. Vooral dit laatste sprak mij natuurlijk enorm aan als oud-Utrechtbewoner. Siroon is net terug uit Australië, hier staan een aantal toffe blogs over online. Verder is dit de ideale blog om (als je het nog niet eerder gezien hebt natuurlijk) lekker een tijdje rond te neuzen!

De blog van Stella volgde ik eigenlijk al een tijdje. Ik keek niet zo vaak op haar blog, maar toen ik opzoek ging naar mondetmoi.nl kon ik het ineens niet meer vinden. Super jammer, want ik vond de manier van schrijven van Stella enorm inspirerend. Na een zoektocht op google vond ik de link naar schrijfstel.nl, wat een passende nieuwe naam en wat een prachtige website! Zoals ik al schreef is de schrijfstijl (of stel) heel typisch. Een absolute must-follow als je het mij vraagt.

Veerle plaatst niet mega veel artikels, maar dat wat ze plaatst ziet er geweldig uit. Zowel de stijl van de website, als de foto’s en de tekst. Het artikeltje van Berlijn wat onlangs online kwam maakt mijn mood helemaal goed, zoveel feel good foto’s! Go see for yourself!

Ik volg Marjolein inmiddels al een tijdje. Het allerfijnst om te lezen vind ik haar rubriekje “wat ik in een week deed”. Vrijwel alle bloggers die ik volg schrijven zo’n soort artikel, maar die van Marjolein vind ik toch het leukst. Misschien doordat de foto’s niet allemaal ‘picture perfect’ zijn, maar juist alsof een vriendin even snel een fotootje stuurt op WhatsApp. Je kunt haar blog marjolean.nl hier vinden!

Dan zijn we aangekomen bij mijn laatste blogtip beland, namelijk de blog missmurphy.nl. De vormgeving van Alyssa is werkelijk prachtig! Daarnaast schrijft ze veel over interieur, wat ik persoonlijk erg interessant vind. De foto’s op haar blog maken het helemaal af.

Een kleine bonus die ik absoluut aan het rijtje moest toevoegen: miljuschka.nl. Ik denk dat veel mensen die Miljuschka op instagram volgen de website al vaker gezien zullen hebben, maar voor de mensen die het nog niet kenden! Ze deelt hierop – en hoe kan het ook anders – een heleboel fijne recepten. Daarnaast schrijft ze persoonlijke updates over wat haar zoal bezighoudt, zoals de recente verbouwing. Kleine tip van flip: er staan ook recepten op met alleen maar voorraadkast producten, helemaal handig in dit coronatijdperk.

Kun je er geen genoeg van krijgen? Eerder schreef ik al eens een artikeltje met fijne blogs, deze kun je hier vinden. Welke blogs moet ik nog meer absoluut kennen?

Liefs!

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: