Travelbucketlist 2020

Eigenlijk mag ik natuurlijk niet klagen. Dit jaar staan er twee super vette reizen op de planning, maar nu ik eenmaal de smaak te pakken heb wil ik meer! Ik voel me een echte millenial nu ik dit schrijf, maar ik houd echt enorm veel van reizen. Het allerleukst vind ik de omgeving op beeld vast leggen. Film of foto, ik vind het allebei zó gaaf. Thuis kan ik dan nog jaren nagenieten van de reis die ik heb gemaakt. Er staan dan ook een aantal fotogenieke plaatsen hoog op mijn travelbucketlist. Het leek mij leuk om deze eens te delen!

Sofia – Bulgarije

Wauw! Eerlijk is eerlijk, ik denk niet snel aan landen als Bulgarije. Maar als je dit soort plaatjes ziet, dan ben je toch meteen overtuigd? Er is in verhouding nog maar weinig geschreven over de Oosterse landen van Europa. De laatste tijd kom ik echter steeds meer foto’s tegen en raak ik er steeds meer van overtuigd dat ik hier heen móét!

De foto’s uit deze collage: BronBron

Bath – Engeland

Zoals je misschien al weet, naar aanleiding van dit artikel, ben ik gek op Engeland. Ik ben pas in acht verschillende landen geweest, maar inmiddels al wel vier keer in Engeland. Ik vind Engeland gewoon magisch. Het Britse accent vind ik fantastisch, de huizen zijn zo idyllisch en dat landschap.. Echt ik ben verliefd op het land. Dus ik moet een keer naar Bath. (ook naar Manchester, Cambridge, York, Brighton, je snapt het)

De foto’s uit deze collage: Bron

Sri Lanka

Oké, dit is eigenlijk geen plaats. Maar Sri Lanka is mijn nummer 1 droom. Ik wil zó graag door Sri Lanka reizen. Sam en ik zouden eigenlijk vorige zomer gaan, maar toen besloten we te gaan samenwonen. Deze droom staat dus gewoon nog. Hopelijk komt het snel <3

De foto’s uit deze collage: BronBronBron

Marrakech – Marokko

Inmiddels staat Marrakech een tijdje op mijn reislijstje. Misschien komt het doordat ik meer “travelvloggers” ben gaan volgen of misschien is het écht zo. Maar meer en meer mensen lijken naar Marrakech gegaan. Op instagram zie ik de allermooiste foto’s voorbij komen en nu moet ik het gewoon met eigen ogen gaan bewonderen. De cultuur in Marokko is zo anders dan hier! Ik ben er gewoon mega nieuwsgierig naar geworden.

De foto’s uit deze collage: BronBronBronBronBronBron

Ijsland

IJsland, echt wat een land. Méga duur. Maar dit lijkt me echt een land waar je niet zo snel aan denkt, maar je gezien móét hebben! Ijsland heeft voor mij geen nummer 1 prioriteit, maar ooit wil ik er wel echt geweest zijn.

De foto’s uit deze collage: BronBron

Disneyland Parijs

Dit is duidelijk niet écht een land. Maar ik ben nog nooit in mijn leven is Disneyland geweest. Toch wil ik er zo graag een keer naartoe! Het lijkt me zo leuk!!

De foto’s uit deze collage: Bron Bron BronBron

Verder zou ik heel erg graag een keer naar Noorwegen gaan en roadtrippen door Europa (en dan met name Italië).

Wat staat er op jou reislijstje?

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: