Week 3 | Twintigtwintig

Dit is de eerste week waarin ik heel erg weinig foto’s heb gemaakt. Dat komt voornamelijk doordat ik ontiegelijk veel aan school heb gezeten. Ik vergat het gewoon een beetje! Toch wilde ik de foto’s die ik heb gemaakt gewoon eventjes delen.

Maandag

Op maandag had ik een kort dagje op school. Ik moest een presentatie geven over een les die ik had ontworpen en dat ging redelijk goed! Daarna heb ik een flinke to do lijst afgewerkt en moest ik ’s avonds werken. Ik vind de avondshift totaal niet erg. Het voelt een beetje alsof je de winkel voor jezelf hebt en de tijd gaat ook nog eens super snel voorbij. In de pauze vermaakte ik mijzelf met deze pracht selfies.

Dinsdag

We hadden een redelijk korte dag op school. Bij rekenen moesten we een opgave maken over een olifant die vanuit Artis de grens van Laos over zou steken. Dit zijn echt mega toffe opdrachten, omdat het zo lekker echt voelt. Ik kan niet wachten tot ik dit soort lessen in mijn stage kan geven.

Helaas moest ik na school naar een vergadering voor een bepaald vak op de Marnix. De vergadering zelf was niet zo erg, maar het is helemaal in Almere! Mooi stukje reizen dus. In de avond bezocht ik nog even mijn opa, omdat hij een tijdje in het ziekenhuis was. Gelukkig was het niet iets heel groots, maar het blijft toch even spannend dat soort dingen.

Woensdag

Voor een vak genaamd onderzoek en ontwikkeling had ik georganiseerd om met de klas naar NEMO te gaan. We kregen een korte presentatie over NEMO en mochten daarna vrij rond lopen door het museum. Ik ben echt fan van dit museum, omdat alles zó interactief is. Dit is echt een super leuk museum met kinderen, maar het is echt net zo leuk voor volwassenen.

Donderdag

Iedere donderdag en vrijdag loop ik stage op een basisschool, wat ik echt mega leuk vind. Voor het vak rekenen had ik een tijdje geleden een aantal leuke lessen gegeven, maar daarvan was ik vergeten om foto’s te maken. Voor een verslag had ik dit nodig, dus dat werd alles nog een keer doen.. Gelukkig was het al snel geregeld.

Door een klein ongelukje moest ik tussendoor even naar huis, zul je altijd zien dat je gelijk een brug tegen hebt die vrijwel nooit open gaat! Waar ik de foto voornamelijk om maakte was het weer. Wat een zon de laatste dagen, super goed voor mijn vitamine D. Hoewel ik weet dat er een heleboel serieuze nadelen zijn aan het feit dat de zon zoveel schijnt en het nog steeds zo warm is buiten, geniet ik er enorm van. Ik verlang stiekem ook mega erg naar zomer.

Eenmaal thuis begon ik alvast met koken onder het genot van mijn favoriete YouTube kanaal: flying the nest. Echt een dikke tip. Ik wil nu wel heel erg graag de wereld rond, dus een kleine waarschuwing daarvoor haha!

Vrijdag

Ik maakte geen enkele foto op deze dag! Wel had ik weer stage waar ik een aantal super leuke lessen had gegeven, die ook nog eens erg goed gingen. Na mijn stage moest ik meteen door naar werk en eenmaal thuis ging ik lekker vroeg naar bed.

Zaterdag

De zaterdag begon met het werken aan mijn verslag, gevolgd door een training. Ik had al bijna een maand niet meer geroeid dus het voelde in het begin weer even wat onwennig. Iedere keer als ik in een boot stap besef ik mij hoe leuk ik het vind. Verder maakte we dus deze fantastische compofoto.

In de avond had ik een feestje in Haarlem.

Zondag

De dag begon as always weer op werk. Jammer genoeg was dit de laatste zondag met mijn werkbuddy Kayleigh. Na mijn werk ging ik zo snel mogelijk aan de studie! Want mijn rekenverslag moest nog af, gelukkig was het binnen no time gedaan. Om 2 uur leverde ik mijn verslag al in! In de avond ging ik naar een escape room in Utrecht. Het was echt een mega avontuur: auto’s, lasers, sloten en chaos. Precies zoals een escaperoom hoort te zijn! Na nog even te hebben bijgekletst liep ik terug naar de auto. Ik besloot nog een kopje thee te drinken bij vriendinnetje Sophie om daarna lekker naar huis te gaan.

Inmiddels heb ik flinke keelpijn, dus dat beloofd niet veel goeds. Komende week staat er heel veel studeren op de planning en verder eigenlijk niet al te veel helaas.

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: