{Fotoboekje 6} een heleboel leuke dingen

Op maandag bezocht ik samen met Sam een winkeltje genaamd mijn tafel. Het is een winkeltje in Alphen aan den Rijn waar mensen een soort stelling kunnen huren waar zij hun spulletjes kunnen verkopen (als ik het goed begrepen heb). Ik moet bekennen wij liepen er alleen maar heen omdat de brug open was en we niet zoveel zin hadden om te blijven wachten. Maar ik ben enorm blij dat we het hebben gedaan, want ik heb echt mega veel spulletjes gekocht! Waaronder deze postzegels, hoe leuk is dit voor in al mijn (plak)boekjes?

Op dinsdag had ik een sportafspraak bij mijn sportschool. Ik werd volledig afgemat en de spierpijn kwam diezelfde dag nog. Toch vind ik het oprecht heel fijn om de dag te beginnen met een beetje sporten. Het geeft me echt veel energie voor de rest van de dag.

Na het sporten besloot ik het een en ander te gaan verven in huis. De kat stond niet op de planning, maar heeft toch een likje verf meegekregen… Volledig zijn eigen schuld overigens want hij vond de roller maar wat interessant om mee te spelen.

Daarna nog even langs de nieuwe apotheek voor de pil. Het gebouw is echt belachelijk mooi geworden, maar het was druk joh. Niet normaal er waren zo’n 15 wachtende voor mij. Respect voor de medewerkers daar hoor, er komt daar een partij volk binnen lopen op een dag! En ze hebben dat echt heel erg snel weg gewerkt en de dame bij wie ik de pil haalde was ondanks de drukte mega vriendelijk. Dat maakt het wachten dan meteen weer goed.

Op woensdag kwam mijn lieve zus spontaan even langs om bij te kletsen. Dat gebeurd vrijwel nooit omdat zij in Breda woont wat al gauw een uurtje is vanaf hier. Maar ze had daarna afgesproken met een vriendin en was wat eerder gekomen voor wat familiebezoekjes. Ze is zo’n 2 uur hier geweest om het huisje te bekijken en daarnaast hebben we super veel gekletst. Ik waardeer het steeds meer dat ik uit een groot gezin kom <3.

In de avond heb ik mega lang aan mijn bullet journal gewerkt. Ik denk dat ik nog nooit zo trots ben geweest op mijn “monthly spread” als op deze. Zoals je kunt zien heb ik de postzegels gebruikt die ik op maandag had gekocht! Hoe gaaf ziet dit eruit?!

Op donderdag ging ik met drie vriendinnetjes naar de Parade. Ik schreef hier ook een artikeltje over wat je hier kunt terug lezen! Mega fijn om nog even iets leuks te doen in de avond ik was er echt aan toe.

Van vrijdag heb ik helemaal geen foto’s, maar ik heb overdag ook eigenlijk alleen maar een lange to do lijst afgewerkt. In de avond ging ik uiteten met een van de oom & tantes van Sam. We aten bij Woodstone in Alphen, wat echt mega lekker was!

Op zaterdag ging ik samen met mijn familie naar de Efteling. Ik ben echt een mega fan van de Efteling en kom hier dan ook het allerliefst twee keer per jaar (een keer in de zomer en een keer in de winter). Jammer genoeg is het echt mega duur geworden de afgelopen jaren. Gelukkig kun je bij de AH jaarlijks sparen voor kortingskaartjes, waardoor het nog “semi” betaalbaar is.

Het park was die dag open tot 11 uur (hoe cool!). Pas om kwart over 10 gingen wij naar de uitgang. Het was echt een hele geslaagde dag.

Ook op zondag stond er ook weer iets leuks op de planning. De ouders van Sam waren in juli 25 jaar getrouwd en om dat te vieren namen ze ons mee naar een restaurant in Alphen genaamd Alfreds. Hier stond een mega luxe high tea voor ons klaar. Het was echt héérlijk! Meestal ben ik niet zo gek op de broodjes die geserveerd worden bij een high tea, maar ook deze waren echt heerlijk hier! Verder waren er zoals je ziet een aantal desserts, heerlijke chocolade brownies, macarons, scones en 2 luxe kroketjes achteraf.

Na de high tea moest iedereen nog even met iedereen op de foto, zodat die weer een beetje up to date zijn. Er zaten echt een aantal leuke foto’s van mij en Sam bij dus daar ben ik helemaal blij mee.

Komende week ga ik naar Londen met een vriendinnetje waar ik mega veel zin in heb! Volgende week zal er daardoor geen fotoboekje online komen, maar wel een heleboel andere Londen artikels!

Liefs,
Marielle

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: