{Fotoboekje 4} sporten, Nijmeegse vierdaagse & de kat uitlaten

De week begon met het vervoeren van Madame naar de dierenarts. Hij zou namelijk een nieuwe stap maken in zijn transitie ;). Zonder grapjes Madame heeft nu geen ballen meer en de hoop is dat hij nu een stukje rustiger zal worden. Toen we hem mochten ophalen was hij gelukkig naast een beetje suf verder helemaal zichzelf. Hij bleef wel wat beter van onze meubels af dus so far so good!

Vroeger had ik je nooit geloofd als je dit zou zeggen over mij: maar ik heb een abonnement op de sportschool. Ik ging hier vandaag voor het eerst naartoe en heb heel veilig alleen op de ergometer gezeten. Fijn om weer even actief bezig te zijn. De rest van de dag had ik ook een voldaan gevoel hierdoor.

Toen ik terug kwam van het sporten paste ik de kleding die ik had besteld bij Guts & Gusto. Helaas had ik van een heleboel items net niet helemaal de goede maat. Maar deze hield ik wel en heb ik al met een heleboel liefde gedragen.

Ook kwam Nanda dinsdags langs om het over Londen te hebben. Begin augustus gaan we hierheen en ik kijk er nu al enorm naar uit. We hebben een aantal super leuke dingen gevonden om er te doen! Daar komt natuurlijk alles over op de blog zodra we terug zijn.

Een vriendinnetje van de middelbare die ik al heel lang niet meer had gezien kwam kijken in ons nieuwe huisje. Spontaan bleef ze eten en ging ze nog even mee naar de woonboulevard. Echt heel erg gezellig.

We kochten dit super mooie TV-meubel dat we al een tijdje op het oog hadden bij de Profijt meubels met super korting. Echt fijn, anders hadden we hem waarschijnlijk nooit gekocht. Hij staat echt heel erg mooi bij de rest van het interieur.

Op vrijdag was ik samen met mijn moeder, broertje, opa en oma bij de Nijmeegse Vierdaagse. Mijn zus zou namelijk over de finish komen na 4 dagen 40 kilometer lopen. Toen we aankwamen op de tribune hoorde ik ineens mijn naam. Wat bleek een vriendinnetje en oud-ploeggenootje van mij zat precies op dezelfde tribune om haar broer binnen te halen! Super gezellig en echt leuk dat ik uit al die mensen iemand tegen kwam die ik kende.

Zo trots dat ze het allebei “gewoon” gehaald hebben. Echt een knappe prestatie.

Op zaterdagochtend had ik het allesbeste ontbijtje van de week! Deze heerlijke wafel met nutella en aardbeitjes. Ik ben ook zo blij met mijn ontbijtbordjes van blond, het maakt het ontbijt gelijk zo gezellig.

Ik mocht Sams auto lenen om naar Utrecht te gaan. Super fijn, maar ik moest nog wel even tanken. Ik was al een beetje aan de late kant, maar doordat het ook nog eens mega druk was werd het alleen maar erger. Daarnaast was het ook nog eens rete warm in de auto, omdat er geen airco in zit.

Het was echt super leuk om weer een stukje te hebben geskifft en het ging ook echt super goed! Wat wel een bizar verhaal was: tijdens het roeien is er op een bepaald moment een klein visje in mijn boot gekomen. Ik heb geen idee hoe en wanneer het is gebeurd, maar ineens zag ik iets spartelen bij mijn benen. Je kunt je misschien voorstellen dat ik een klein gilletje slaakte toen ik zag dat er een vis in mijn bootje lag. Maar zo dapper als ik was heb ik hem gepakt en terug in het water gegooid. Ik heb alleen geen idee of hij nou nog leefde of niet.

Na het roeien ging ik met Sophie bij een eettentje zitten aan de kade van het Merwedekanaal. Ik ging voor een broodje carpaccio, omdat ik daar al de hele week heel veel zin in had. Verder kletste we wat bij. Het was echt heel fijn om weer “normaal” met Sophie af te spreken. Iets wat ik in het vorige fotoboekje stiekem ook al had gezegd.

Op de terugweg naar Alphen besloot ik even langs te gaan bij mijn opa en oma. Ik kreeg een lekker kopje soep, genoot van het zonnetje en kletste gezellig wat bij. Mijn opa was aan het vissen en ving er twee toen ik er was!

Sam kwam met het idee om Madame voortaan uit te laten. Aangezien hij super veel energie heeft en die niet altijd kwijt kan in ons appartementje. Dus toen ik thuis kwam besloot ik een rondje te proberen. In het begin vond hij het helemaal niks en ging hij om de vijf meter liggen. Maar gelukkig vond hij het steeds leuker en hebben we uiteindelijk een rondje om het gebouw gedaan.

Sam en ik hadden elkaar de hele dag niet gezien, dus besloten we in de avond nog even een cider met elkaar te drinken. Deze komt uit Engeland waar we een paar maanden geleden een hele voorraad hadden meegenomen. Deze is inmiddels bijna op dus het is tijd om weer te gaan!
Madame dronk zoals je ziet ook een slokje met ons mee 😉

Deze week heb ik afgesproken met een aantal vriendinnetjes, ga ik mijn schoonzusje helpen met verhuizen, moet ik weer een aantal uurtjes werken en ga ik uiteten met mijn schoonfamilie! Kortom het gaat weer een leuke en drukke week worden.

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: