{Fotoboekje 3} World cup III & eerste werkdagje

Laat ik dit fotoboekje vrolijk beginnen met deze fantastische foto van Madame die Sam mij vorige week doorstuurde. Ik moest hier echt heel erg hard om lachen.

De allerlaatste avond in mijn oude huisje is een feit! We hadden een soort afscheidsavond met de oude en nieuwe huisgenootjes. Best wel gek om dan weg te gaan en de deur voor het echie achter je dicht te trekken. Ik zal vast nog wel eens in het huis zijn aangezien een goed vriendinnetje van mij hier dus nog wel woont, maar aangezien zij ook voor een half jaar weg gaat zal het nog wel even duren voor het weer zover is.

De dinsdag begon ontiegelijk vroeg, aangezien ik om 6 uur moest beginnen met werken. Het was de allereerste dag in mijn nieuwe filiaal en ik kon het niet helpen om toch een beetje zenuwachtig te zijn. Gelukkig ging die spanning al snel weg, want ik wist goed wat er moest gebeuren op de afdeling en de collega waarmee ik stond was enorm gezellig. Dus een blije selfie tijdens mijn etenspauze.

Na werk ging ik naar de Hema om een fotorolletje te laten ontwikkelen en toen zag ik dat ze bij de Hema blond verkopen! Hoe leuk zijn deze bordjes, de mokken vond ik het allerleukst. Helaas heb ik op dit moment niet echt geld om uit te geven aan meer blond.

Op de terug weg besloot ik om een keer een andere route te nemen dan normaal. Ik vind Alphen eerlijk gezegd echt niet zo boeiend, maar het meer is vanaf deze hoek best wel mooi!

Eenmaal thuis maakte ik een kleine blog planning en keek de allereerste video van Vera Camilla sinds een hele lange tijd. Het was echt een hele goede video over haar burn-out, super interessant en fijn om weer eens haar stem te horen on the line. Mocht je geïnteresseerd zijn, je kunt de video hier vinden.

In de middag kwam de monteur van KPN om de TV aan te sluiten. Ik ben zo a-technisch als maar zijn kan, dus ik voelde mij eigenlijk totaal niet op mijn gemak. Als de dood dat hij iets zou vragen waar ik geen antwoord op zou weten. Madame had daar geen last van en was maar wat nieuwsgierig naar alles wat de beste man bij zich had.

Dinsdagavond hadden we nog niet zoveel zin om te koken en dus besloten we voor de laatste keer een pizza te bestellen. Dit keer een “echte” bij Is Morus. Het interieur van deze zaak is volgens mij al zo oud als de tent zelf, maar toch heeft het wel iets. Echt mooi zou ik het niet willen noemen, maar er hangt wel een lekker sfeertje. We wilden echter lekker bij Madame zijn dus we besloten hem mee te nemen.

De dag erna konden we er niet meer onderuit en werd het tijd om toch echt te gaan koken. We gingen voor een simpel AVG’tje, wat echt mega lekker was na al die troep te hebben gegeten tijdens de verhuizing de afgelopen weken.

Donderdag begon ik lekker rustig aan. Ik hoefde pas om 12 uur te werken dus ik maakte een lekker ontbijtje voor mezelf klaar met thee én melk en schreef een fotoboekje. Zoals je ziet ligt Madame op de koffietafel, dat vinden we niet zo erg als we niet daar eten. We hebben liever dat hij op de tafel ligt dan dat hij onze stoelen sloopt namelijk. Soms moet je een compromis sluiten.

Vrijdag wist een vriendinnetje dat zij haar scriptie met een voldoende had afgerond en dus officieel was geslaagd! Dus ik ging even langs in Utrecht om het te vieren.

De zaterdag begon met een bezoekje aan de markt. We kochten fruit in voor iets meer dan €20,00! We weten duidelijk nog niet zo goed hoeveel we nodig hebben voor een week haha. Wel mega lekker, want we hadden 2 galia meloenen, een doosje aardbeien, een mango, een bakje bramen, een bakje frambozen en 14 (!) sinaasappels.

Sam heeft ooit een “uitzetsurvivalkit” gekregen van zijn zusje en daar zaten onder andere deze mega schattige olifanten pleisters in. Ik ben hier erg excited over. De wond moet echter niet te groot zijn, anders past hij er niet overheen haha!

Afgelopen weekend vond een grote internationale roeiwedstrijd plaats op de Willem-Alexanderbaan in Rotterdam, World Cup III. De vorige vond plaats in 2007, mega gaaf dus dat het na 12 jaar weer in Nederland georganiseerd werd! Dat het een mega groot evenement was zag je meteen. Er stonden mega grote tenten voor alle landen in het roeiers gebied, er stond een mega tribune, er waren VIP tenten, een heleboel vrijwilligers en er liep een heleboel pers. Daarnaast werd er ook nog eens goede koffie geserveerd, kortom het was mega gaaf om daar even te zijn geweest!

Lief vriendinnetje Sophie was ook bij de World Cup en dus hebben we samen lekker bootjes gekeken en een beetje bijgekletst. Soof roeide het afgelopen jaar bij de dames die ik coachte dus dat was een beetje gek voor onze vriendschap, maar gelukkig is nu alles weer helemaal normaal.

Eind mei had ik dit pakje al besteld, maar ik kon hem pas op halen tijdens de World Cup. Hij is eigenlijk een mini beetje te groot, maar ik ben er mega blij mee! Toch wel leuk om naast het roeipakje van mijn vereniging nog een pakje te hebben om in te sporten.

Sam had een housewarming dus ik was een avondje alleen thuis. Ik haalde wat lekkere drankjes voor mezelf en maakte een pasta bolognese. Verder keek ik lekker naar Glee! Ik heb de afleveringen allemaal al een keer gezien, maar ik vind het heerlijk om ze nog een keer te bekijken. Al met al was het toch een fijn avondje thuis.

Deze week komen er een aantal vriendinnetjes kijken in mijn nieuwe huisje, ga ik mijn zus aanmoedigen bij de Nijmeegse Vierdaagse en moet ik weer werken in mijn nieuwe filiaal!

Fijne week!

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: