{Fotoboekje 2} Sams verjaardag vieren & verhuizen!

Het dagboekje van vandaag is van de afgelopen twee weken!

Op maandag begon de dag bij de fysio, zoals ik in mijn vorige fotoboekje schreef had ik last van een rugblessure. Aangezien ik daarvoor al weken last had van mijn bovenrug besloot ik dat het tijd werd om naar de fysio te gaan. Ik was nog nooit bij zoiets geweest, maar Roy (mijn fysio) leek goed te weten waar hij het over had, dus na de afspraak was ik toch blij dat ik gewoon was gegaan. Ik kreeg een heleboel oefeningetjes mee in de hoop dat ik er daarna geen last meer van zou hebben.

In de avond fietste ik voor de allerlaatste keer naar Vianen. De afgelopen paar maanden fietste ik met regelmaat naar een ijswinkeltje en deze laatste dag besloot ik hier even een tussen stop te maken voor een ijsje. Het was namelijk méga warm en daarnaast was ik ook nog eens vroeg en had ik alle tijd!

Ik fietste voor het laatst naar Vianen, omdat de dames na deze week klaar waren met trainen. Ze moesten na deze dag alleen nog op woensdag trainen, maar aangezien ik op woensdag niet kon was dit mijn allerlaatste training met EJD!

Op dinsdag bezocht ik met mijn lieve vriend de Rijneke-Boukevard, om een aantal dingen te scoren voor in het huis. In de pronto/profijtmeubel/nogeen combinatie winkel zagen we dit! Hoe leuk, een bioscoop waar kinderfilms afspelen. Binnen staan ook echt bioscoop stoelen dus het is een hele ervaring! Zo kun je ook als je kinderen hebt gewoon rustig alles bekijken en haal je ze gewoon weer op als je klaar bent.

Deze tafel en stoelen hebben wij gekocht bij Profijt meubels! Zo zo zo blij mee, de stoelen hebben we inmiddels al binnen. Op de tafel moeten we jammer genoeg nog een paar weken wachten. Pas tegen eind augustus kunnen we die ophalen.. Ik kan echt niet wachten!

Aangezien het mega lekker weer was besloten we na het winkelen naar mijn opa en oma te gaan. Zij hebben een stukje land aan het water waar wij maar al te graag zijn met mooi weer! Er ligt een surfplank dus we kunnen er heerlijk een beetje peddelen, op het gras lekker lezen, een kopje thee drinken met opa en oma natuurlijk of vissen! Dat laatste doe ik bijna nooit, maar soms vind ik het wel leuk.

Voor woensdag had ik een date dag gepland met mijn lieve boyfriend. Omdat hij de volgende dag jarig zou zijn besloot ik dit jaar geen cadeautje te geven, maar twee dagen vol met leuke dingen! Vanaag gingen we kano’en in Utrecht. Het was echt een mega groot succes. Binnenkort wil ik er nog iets meer over schrijven!

Op Sams verjaardag zelf gingen we naar mijn favoriete dierentuin! Hier zijn we vorig jaar ook heen geweest en we vonden het toen zo leuk dat het mij een goed idee leek om hier nog een keer heen te gaan.

Olifanten zijn mijn allerlievelingsdieren in Wildlands zijn er super veel en je kunt er vrij dichtbij komen, dus je snapt wel waarom dit mijn favoriete park is!
Na de dierentuin gingen we uiteten met Sams gezin om zijn verjaardag te vieren en voor Sam om “afscheid” te nemen van zijn ouders. Aangezien hij nu voor het eerst echt uit huis is!

Op vrijdag kregen wij eindelijk de sleutel van ons appartementje! We gingen op woensdag en donderdag veel te laat slapen en dat zie je wel heel goed aan onze vermoeide koppies (en dan ging het verhuizen dus nu pas beginnen…).

Het werd direct een mega drukke dag, waarop zowel Sams spullen uit Alphen als mijn spullen uit Utrecht werden opgehaald. Daarnaast wilde ik twee muurtjes geverfd hebben, waaronder deze in de slaapkamer! Het was mega warm in het huis waardoor de verf binnen no time droogde. Wat super fijn was aangezien beide muren twee keer geverfd moesten worden.

Zoals ik al zei moesten ook de spullen uit Utrecht opgehaald worden. Enerzijds vond ik dat een beetje gek, omdat ik nog wel een nacht in Utrecht zou gaan slapen aan het einde van het weekend. Anderzijds was ik heel blij dat alles eindelijk weg ging, want we waren al zooo lang aan het aftellen naar dit moment!

We sliepen die nacht meteen in het nieuwe huisje, maar aangezien onze gordijnen pas over 4 weken worden geleverd moesten we het doen met deze vuilniszakken. Doordat het mega warm was dat weekend was het echt een broeikas in de slaapkamer. Toen we wakker werden was het 28,5 (!) graden in de slaapkamer.

Foto door Edwin Zijp

Het laatste wedstrijdweekend was aangebroken! Het allerlaatste weekend dat ik coach was van de Eerstejaars Dames. Eerlijk is eerlijk ik was blij dat het erop zat en ik nu eindelijk iets minder verplichtingen heb. Maar ik vind het ook wel jammer, omdat ik denk dat als ik er juist net wat meer energie in had gestoken ik veel meer had kunnen leren. Maar as always had ik weer iets teveel op mijn bordje genomen en zat dat er gewoon niet echt in voor mij dit seizoen. Al met al ben ik mega trots op de dames, omdat ik weet dat zij mega veel hebben geleerd over zichzelf en van elkaar. Dus dat is wel heel erg cool!

We sloten het seizoen af met een pizza-avond met aansluitend de uittraining, een van de twee grootste feesten van de vereniging. Waarbij de wedstrijdroeiers vieren dat ze weer mogen drinken.

Zelf was ik dit jaar maar heel kort op het feest zelf. De sfeer is er nogal heftig en je moet eigenlijk precies genoeg gedronken hebben om het echt naar je zin te hebben. Ik was veel te nuchter en dus vond ik er eigenlijk niet zoveel aan. Wel heel erg leuk om iedereen weer eventjes te zien op zo’n feestje <3.

Vorige week bestond voornamelijk heel erg veel uit verhuizen. De woonkamer stond eigenlijk continue vol met dozen en het leek allemaal niet echt op te schieten. Pas op vrijdag, dus een week na de verhuizing, was het allemaal een beetje af.

Ik moet zeggen dat ik echt mega trots ben op Sam. Hij heeft echt zo hard gewerkt en dingen gedaan die ik zelf echt niet had kunnen doen. Ik ben echt mega blij met hem en had eerlijk gezegd niet verwacht dat hij zoveel zelf kon. <3 Heel trots.

Van Sams ouders en zusje+zwager kregen we deze mega leuke potten! Wegens de kat kunnen we niet echt planten in huis nemen, omdat hij ze dan sloopt. Maar in zo’n pot kan hij er niet bij! Sterker nog Madame heeft er nog niet eens naar omgekeken. Heel erg blij hiermee!

Op zaterdag gingen we met de dames van de familie en een vriendin van mijn moeder naar de musical Mamma Mia! Het was echt een super leuke musical. De acteurs deden het mega goed en de grappen waren echt hilarisch. Echt een aanradertje, de musical speelt nog tot september dit jaar in het Beatrix theater in Utrecht.

Zo! Dat was hem voor vandaag. Deze week ben ik begonnen met werken bij mijn nieuwe Albert Heijn en vier ik lekker vakantie. Wat vooral inhoudt dat ik lekker NIKS doe. Daar was ik echt even aan toe!

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: