{Fotoboekje 1} Verhuis voorbereidingen & een rugblessure

De week begon op dinsdag 17 juni, een van mijn liefste vriendinnetjes was jarig en dus was het hoogtijd om een drankje te doen! We zaten op bij de Beurs in Utrecht, dat terras is echt mega groot, doordat het een doordeweekse avond was was het gelukkig niet zo druk. Ik nam een kriek biertje wat ik echt een fijn drankje vind voor op een zwoele zomeravond.

Voordat ik naar het terras vertrok legde ik nog snel het cadeautje dat ik met mijn team voor Nina had gekocht op haar kamer neer. Doordat ik nu nog haar huisgenootje ben was makkelijk om het cadeautje stiekem op haar kamer neer te leggen. Of nou ja.. Makkelijk was het eigenlijk niet, want toen ik het cadeautje naar huis wilde brengen fietste ik vlak achter haar! Ik besloot een tandje bij te doen en haar in te halen in de hoop dat ze mij niet zou zien en ik eerder thuis zou zijn dan haar. Pas toen ze wegging om bij een vriendinnetje te eten durfde ik het cadeautje in te pakken en klaar te leggen op haar kamer. Dus toen ze thuis kwam van de stad had ze geen idee dat er een pakketje op haar lag te wachten.

Na het drankje op het terrasje fietste ik naar het station om naar Alphen te gaan. Dit bollendak is inmiddels al een tijdje open, maar ik blijf het zo super mooi vinden. Ik snap ook best dat mensen het maar niks vinden want het is tenslotte wel een beetje gek en echt nuttig tegen regen is het ook niet. Maar ik vind het toch iets magisch hebben. Ik word echt gelukkig van Utrecht Centraal.

Op woensdag speelde ik de hele dag de Sims die ik na lang wachten eindelijk gedownload had gekregen (blijkbaar hebben we in mijn studentenhuis bizar slecht internet). Zo leuk om weer eens gespeeld te hebben! Maar je batterij gaat er echt mèga snel leeg van. Inmiddels hebben mijn sims poppetjes al een kind en is de tweede onderweg, het kan zo snel gaan.

De hondjes vonden het duidelijk gezellig dat ik weer even in het ouderlijk huis was, want beide honden bleven me opzoeken. Wel heel erg leuk. Ik wou dat we honden in ons appartement mochten, dan had ik deze twee af en toe gekidnapt om mee te knuffelen.

In de avond kwam het echt met bakken uit de hemel. Ik was weer in Utrecht omdat ik eigenlijk zou gaan trainen, maar doordat het zo hard waaide en onweerde stond er helaas een vaarverbod.

Wel een fijne avond om mijn “creabea” la een beetje te organiseren. Ik had bij de action deze bakjes gekocht voor €1,50 ofzo! Echt perfect. De la is nog niet helemaal zoals ik hem wil hebben, maar het is in ieder geval al wel een stuk overzichtelijker.

Donderdag besloot ik mijn spullen in te gaan pakken. Ik kocht bij de action een aantal verhuisdozen (tipje! bij de action zijn verhuisdozen €1,- terwijl ze bij bijvoorbeeld gamma €2,- per stuk zijn!) en begon met het inpakken van mijn kasten. Zo’n gek gevoel dat de verhuizing nu steeds dichterbij komt. Maar ook wel echt heel erg fijn. Eindelijk is het tijd om alles in te pakken en klaar te maken voor vertrek. Ik kijk er echt mega naar uit om samen te wonen.

Ik vond mijn grote polaroid boek weer. In de zomer van 2018 heb ik iedere dag een foto gemaakt van wat ik deed. Zo leuk! Ik besloot meteen om dat nu ook weer te doen. Met de grote verhuizing is dat natuurlijk mega leuk om op terug te kunnen kijken!

Iets minder leuks van de donderdag, was dat ik een rugblessure heb opgelopen tijdens het roeien.. Tijdens een van de afstandjes schoot er ineens veel pijn in mijn onderrug en kon ik geen druk meer zetten zonder pijn te voelen. Dat zorgde er ook voor dat ik niet meer kon coachen in de avond 🙁

Ik heb een heleboel verschillende soorten plakboeken: een reisjournal, een boekje met “andere” leuke dingen die ik heb gedaan, een polaroid boekje (of eigenlijk twee) en dit relatieboek! Alle dingen die ik met Sam gedaan heb plak ik in dit boek. Ik loop helaas nogal achter en daardoor is het echt onmogelijk om het in chronologische volgorde op te plakken. Vrijdags heb ik hier voor het eerst in lange tijd weer even aan gewerkt. Op de linkerpagina plakte ik alles wat ik had van een museum waar we zijn geweest in Boedapest. Op de rechterpagina plakte ik de twee mooiste wegwerp foto’s van de reis me twee bijpassende polaroids. Ik vind het echt een hele toffe pagina geworden.

In de avond pakte ik weer te trein richting Alphen. Eigenlijk zou ik zaterdag ook moeten coachen, maar aangezien mijn rug nog niet veel beter voelde besloot ik in Alphen te slapen en te kijken hoe het ging. Mocht ik nou veel beter wakker worden kon ik altijd nog naar Vianen reizen! Op het station zag ik deze coole NS schommels staan. Terwijl je schommelt wek je energie op om je telefoon mee op te laden! Dit zag er zo leuk uit!

Eenmaal in Alphen ging ik met Sam mee door de carwash, ik vind dat echt verschrikkelijk. Ik ben echt een soort bang door die straat heen. Je weet niet wat er gaat gebeuren, het is een enorm lawaai daarbinnen en je hebt een blazer die omhoog hoort te gaan als de auto er langs komt maar stel nou dat ‘ie dat niet doet! Verder was Sam in een vreselijke bui, dus toen hij de auto ging stofzuigen bleef hij mij aanvallen..

Aangezien mijn rug nog niet veel beter voelde ging ik met Sam mee naar het familie basketbaltoernooi. Ik maakte wat foto’s, kocht een boek in het dorpje en heb me eigenlijk alsnog prima vermaakt die dag. Wel jammer dat ik niet mee kon doen.

Op zondag zou ik eigenlijk een roeiwedstrijd starten, maar door de blessure was dat helaas niet echt mogelijk. Ik vond het wel heel leuk om even te kijken dus ik nam Sam mee naar de Bosbaan. Deze foto stuurde ik in een groepsapp.

In de avond pakte ook Sam zijn spullen in. Aangezien het volgende week de hele week erg warm zou worden. Sam heeft een stuk meer spullen dan ik, aangezien hij nog niet eerder verhuisd is.

We sloten het weekend af met deze fantastische wafel bij Gelato Con Amore in Alphen. Echt mega lekker!

Komende week wordt Sam 24, dus dat gaan we natuurlijk vieren! En verder gaan we EINDELIJK verhuizen!! Zo veel zin in. En last but not least is staat het laatste wedstrijdweekend voor de deur met aansluitend een groot feest. Dit jaar is dat niet op de vereniging maar in de stad dus ik ben heel benieuwd! Dat wordt ook gelijk mijn allerlaatste nachtje in mijn kamer in Utrecht. Kortom allemaal leuke dingen staan weer te gebeuren!

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: