Fijne blogs

Toen ik in de eerste zat van de middelbare, inmiddels zo’n acht jaar geleden, begon ik (volgens mij, het zou ook al in groep 8 kunnen zijn geweest) met mijn Youtube kanaal en blog. Destijds heette het MBB-style, wat stond voor Marielle’s Beautiful Blog -style. Een mega hippe en internationale naam vond ik zelf. Ik las ontiegelijk veel blogs zoals veracamilla.nl, teskuh.nl en misslipgloss.nl. Bloggen was nog niet super populair, maar wel degelijk in opkomst! Inmiddels lijkt de hype een beetje gezakt en dus besloot ik dat het tijd was om weer te beginnen. Zoals je kunt zien gaat dat nog niet heel soepel.. Ik doe mijn best! Om een beetje inspiratie op te doen van wat deze dagen hip is in blogland volg ik natuurlijk ook een aantal blogs, waarvan ik er een paar wil uitlichten!

Lastdaysofspring.nl
Laat ik beginnen met de blog van Marlou, deze volg ik namelijk het meest intensief. Dat komt voornamelijk doordat Marlou binnenkort naar Antwerpen gaat verhuizen en aangezien ik zelf natuurlijk ook ga verhuizen vind ik het heerlijk om mezelf in een aantal van haar artikels te herkennen. Daarnaast vind ik de blogstijl van Marlou heel erg fijn! Naast haar blog is het een aanrader om haar op Instagram te volgen. Hier neemt ze je namelijk mee in

Tussenmarsenjupiter.be
De blog van Irene is er eentje die ik al een aantal jaar af en aan volg. Wanneer ik zelf veel te druk ben dan kijk ik er nooit op en vergeet ik helemaal van het bestaan. Maar nu ik weer een beetje aan het schrijven ben vind ik deze blog nog steeds ontzettend leuk om te lezen. Ook Irene heeft een hele fijne blog stijl, zelfs de foto’s matchen met elkaar!

Muchable.nl
De blog van Romy volg ik eigenlijk al een hele tijd! Dit komt voornamelijk doordat ze de hele wereld af reist en daar een heleboel over heeft geschreven. Op haar blog zijn voornamelijk veel artikels over Azië te vinden. Daarnaast is Romy ontzettend creatief en dat blijkt ook zeker uit haar blogposts. Zo schreef ze onlangs een artikel waarin ze bekend maakte dat haar zelf ontworpen gifs te vinden zijn op Instagram onder “Muchable” en ontwerpt ze regelmatig achtergronden voor je telefoon die je zo kunt downloaden! Hoe leuk?!

Imarjoleine.nl
Marjoleins blog heb ik pas onlangs ontdekt, maar ik moet bekennen dat ik er toen direct een hele lange tijd rond heb gehangen.

Septembersecond.com
Last but not least: september second, de blog van Judith!

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: