From where I stand // Mei 2019

Nog 28 dagen, iets minder dan één maand, tot de grote verhuizing. Mei was weer een drukke maand, maar het lukt steeds beter om “verplichtingen” die ik op dat moment echt niet trek af te zeggen. Kortom het gaat steeds beter met me. Mei was de maand waarin ik 21 geworden ben, we ons appartementje voor het eerst in het echt hebben gezien (en er verliefd op zijn geworden!), een maand waarin ik heel erg veel heb gewerkt én de maand waarin ik gesolliciteerd heb!

Laten we beginnen bij het begin van de maand: de sollicitatie op 2 mei. Door de verhuizing is het een beetje onmogelijk om bij de Albert Heijn in Utrecht te blijven werken, dus ik heb gesolliciteerd bij een appie in Alphen! Niet al te spannend dus. Dat is tenminste ook wat ik dacht toen ik naar binnen stapte voor een sollicitatiegesprek. Ik ben al eens eerder van filiaal gewisseld toen ik verhuisde naar Utrecht, toen moest ik op gesprek met een teamleider van de afdeling en we bespraken voornamelijk praktische zaken zoals het aantal uur en wanneer ik zou beginnen. Toen ik echter op gesprek ging in dit filiaal had ik een gesprek met de supermarktmanager én de assistent supermarktmanager. Ook de vragen waren iets diepgaander dan; wanneer wil je beginnen? Na het gesprek vroegen ze mij even naar de gang te gaan, ik moet zeggen dat ik toen wel toen even dacht dit wordt helemaal niks. Gelukkig bleek het allemaal mee te vallen en ben ik gewoon aangenomen!

Op 5 mei werd ik 21! De dames die ik coach hadden een wedstrijd in Tilburg dat weekend en dus zat er niks anders op dan mijn verjaardag in Tilburg te vieren! Tussen de wedstrijden door kwam mijn lieve vriendje langs en hebben we het centrum van Tilburg even onveilig gemaakt. We zijn bij Baskin Robbins belandt, waar we een chocoladefondue hebben besteld. Het was écht mega zoet maar daar was ik wel even aan toe.
De dag erna vierde ik mijn verjaardag met een aantal vriendinnen die kwamen eten. Één van de meiden had een taart voor me gemaakt, zo lief! Dit was het derde jaar op rij dat ik een taart voor mijn verjaardag heb gekregen. Echt een super leuke verrassing.

Mijn favoriete dag van deze maand was echter niet mijn verjaardag, maar 16 mei! Sam en ik mochten bij ons nieuwe “huisje” binnen kijken. Ik was meteen verkocht op het moment dat we binnen stapten. Er kwam een bak licht uit de woon- en slaapkamer en de woonkamer was een stukje groter dan we hadden ingeschat. Ik werd er zo enthousiast van dat ik het liefst dezelfde dag nog zou verhuizen. Ik zie mezelf er gewoon al helemaal wonen met mijn lieve vriend en de kat! ZO. VEEL. ZIN. IN. Er komt wel echt veel kijken bij zo’n verhuizing hoor. Maar ik weet zeker dat het het helemaal waard gaat zijn.

Op 18 en 19 mei was ik te vinden in Engeland waar ik samen met mijn vriend en zijn ouders was. Het was echt een super fijn reisje, ik was er echt aan toe om er even tussenuit te zijn. Ik wil nog een artikeltje schrijven over dit reisje dus hier binnenkort meer over!

De nacht van 23 op 24 mi ging ik uit in m’n “stadsie” als verrassing voor een vriendinnetje. We begonnen de avond in een shotjesbar genaamd Chupitos. Door een kortingspas waren de shotjes 1+1 gratis, dus je kunt je voorstellen dat het redelijk hard is gegaan die avond. De volgende dag lag ik dan ook met een flinke kater op bed. Het positieve daaraan is dan weer wel dat ik de Netflix serie Society in één dag heb uitgespeeld. Echt een aanradertje!
Al met al was het dus een druk maandje met een heleboel leuke dingen. Naast alle speciale dingen ging ook het gewone leventje gewoon door. Dus ik heb een heleboel gewerkt, de Eerstejaars Dames gecoacht en heel veel in de trein gezeten om Sam zo nu en dan te zien.

De maand juni zal voornamelijk in het teken staan van afscheid nemen. Van mijn studentenkamertje, van de mooiste stad van Nederland (UUUUUU), van het coachen en ergens toch een beetje van mijn studentenleventje (ook al begin ik volgend jaar juist weer met een opleiding).. Zo gek. Zo spannend. Maar ook echt ZO leuk.

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: