From where I stand // April 2019

De tijd gaat zo ontiegelijk snel en ik zou soms écht willen dat het een stukje minder rap ging. De afgelopen maand had ik door de wisselende dagen qua weer, soms het gevoel dat het pas eind februari was en nu ineens is het alweer mei. De afgelopen maand was vooral een maand van hele hoge hoogtepunten <3

Allereerst het meest levensveranderende dingetje! Ik ga vanaf juli samenwonen met mijn lieve vriend! In februari gingen we opzoek naar een vakantie en kwamen op een of andere manier terecht bij een appartementencomplex. Tegen al onze verwachtingen in waren we ingeloot op een woning en begin april hebben we onze handtekening ervoor gezet! Zo’n gek en bijzonder moment, maar wat ben ik blij dat ik dit avontuur eindelijk ga beleven. Iedereen benoemd het als iets heel spannends, zo zie ik het eigenlijk helemaal niet. Het enige wat ik écht spannend vind is dat ik mijn stadsie weer ga verruilen voor mijn dorp.

Sinds 6 april heb ik een kitten! Hij heet Madame en is (inderdaad) een mannetje. Sam kocht nog voor het samenwonen in beeld was een kitten van een collega van zijn moeder en begin april was het eindelijk tijd om hem op te halen. Aangezien het appartement nog niet af is slaapt Madame bij Sam en zijn ouders thuis, maar in juli mag hij meeverhuizen <3. Hij is mega eigenwijs en groeit als kool, iedere keer als ik bij Sam langs kom is hij weer een stukje groter én een beetje brutaler. Voorheen was ik als de dood voor katten, maar nu hij nog zo klein en knuffelig is vind ik hem nog leuk. Ik ben heel benieuwd hoe het zal zijn als hij groot is. Het idee om een beestje in huis te hebben vind ik in ieder geval heel fijn, dan ben je toch niet helemaal alleen.

Het laatste redelijk grote dingetje van april is dat ik een certificaat heb behaald om naar de pabo te kunnen! Ik heb redelijk veel geleerd, maar na het maken en verpesten van drie oefentoetsen had ik niet verwacht dat ik de echte toets zou halen. In juni moet ik nog op intake gesprek komen op de Marnix academie en dan weet ik of ik de pabo in drie jaar mag gaan doen!

Verder heb ik in mei een heleboel gewerkt, hebben de dames die ik coach twee wedstrijden gestart, heb ik met mijn broertje en zussen een spontane barbecue gehad en ben ik met koningsnacht de stad in geweest!
Al met al was het een super drukke maand waarin ik eigenlijk geen weekend vrij ben geweest.

Ook in mei zal ik weer een mega drukke maand tegemoet gaan met opnieuw veel werk, mijn verjaardag, een reisje naar Engeland (hoe leuk!!) en wedstrijdweekenden. Verder zullen we ook het een en ander moeten gaan regelen voor ons huisje!

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: