Februari 2019

Ik ben erg slecht in voor mezelf kiezen en de afgelopen maand bleek dit ook weer. Op 31 januari werd ik ziek, niks ernstigs gewoon een griepje, maar ik zou die dag eigenlijk gaan roeien en in de middag mijn zus van Schiphol ophalen na haar reis naar Nepal. Ik baalde enorm van mezelf waarom moest ik nou weer precies nu ziek zijn! Ben ik een keer een dagje vrij… Ook in het weekend moest ik afspraken afzeggen en dat viel me echt zwaar. Het enige voordeel van een week ziek zijn was dat ik de hele week met mijn hondjes kon knuffelen bij mijn moeder thuis!

Na een week voelde ik me gelukkig weer beter, wat precies was voor mijn reisje naar Boedapest met Sam! Een reisje waar ik al een hele tijd naar uit had gekeken, eindelijk samen met mijn lieve vriend er even tussenuit. Ik merkte dat ik er onwijs erg aan toe was om écht even iets voor mezelf te doen. In de loop van de tijd zullen er nog een heleboel artikels online komen over ons stedentripje!

Iets anders wat heel leuk was de afgelopen maand is het feit dat de dames die ik coach het ontzettend goed hebben gedaan op de allereerste wedstrijd! Ze moesten op zaterdag en zondag starten in Delft. Op zaterdag werden ze derde waarmee ze 7 punten binnen hebben gehaald, wat echt heel goed is! Op zondag deden ze daar nog een schepje bovenop, toen wonnen de dames. Ook mijn oud ploeggenootje Jonna blikte (zo noem je het in de roeiwereld als je eerste ben geworden) en de zon scheen ook nog eens! Al met al was het een heel fijn weekend.

Nog een groot nieuwtje dan: Sam en ik gaan samenwonen! We hebben onze hoop op een appartementje gericht in Alphen aan den Rijn. Inmiddels hebben we onze papieren ingeleverd en wachten we op een reactie van de makelaar in de hoop dat die ons goed nieuws geeft! Ondertussen zijn we stiekem al druk aan het kijken naar wat onze stijl is qua interieur. Ik kom er nu ook achter dat ik het echt mega leuk vind om opzoek te gaan naar de tofste meubels en accessoires! Duimen dat we snel iets vinden dus..

Ik sloot de maand af met het leukste diner van het jaar: Het lichte dames diner! Ieder jaar is er een nieuwe lichting met meiden die wedstrijdroeien in hetzelfde veld als ik dat vorig jaar heb gedaan en met alle jaren wordt ieder jaar een diner georganiseerd! Aangezien er pas 3 jaar een lichte dames is op mijn vereniging is het nog niet een mega grote groep zoals je ziet! Het was echt een geslaagde avond en ik kijk nu al uit naar het diner van volgend jaar.

Maart staat in het teken van werken, coachen, zelf roeien, een 21-diner van een van mijn vriendinnen en we hopen deze maand meer te weten over het appartement!

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: