Lief 2019,

Wat ben ik benieuwd wat je voor mij in petto gaat hebben komend jaar. Na lang twijfelen en hopeloze pogingen te hebben gedaan ben ik in ieder geval dit jaar weer begonnen met bloggen. Iets wat ik niet had verwacht ooit nog te zullen gaan doen. Maar hier zijn we dan, artikel nummer 1, dat er nog maar velen mogen volgen.

Naast het bloggen hoop ik het aankomende jaar tijd te hebben om ook het maken van YouTube video’s weer op te pakken. Vroeger kon ik uren tegen de camera praten en maakte ik hier met liefde tijd voor, de laatste jaren is dat helaas een stuk minder..

Naast deze twee hobby’s zal ik het eerste halfjaar van 2019 gaan coachen bij de Eerstejaars Dames van Orca. Dit houd in dat ik in de loop van het seizoen 5 a 6 keer per week coach, 22 wedstrijddagen heb en mee zal gaan op 3 trainingskampen waarvan de eerste al over een paar weken is!
Ook wil ik zelf wat meer gaan sporten, want ik kan je vertellen dat dat voor mij al een hele tijd geleden is. In maart ga ik samen met een oud-ploeggenoot de tweehead starten, dat is een wedstrijd van 8 kilometer op de Amstel.

Verder word ik in mei 21 jaar en wil ik een 21-diner gaan geven voor mijn liefste vriendinnen, ga ik per september beginnen met de pabo aan de Marnix Academie en heb ik in januari alweer een jaar met Sam.

Ik heb natuurlijk ook een aantal goede voornemens. Zo wil ik wat meer slaap pakken en mijn vermoeidheid weg werken, sparen zodat ik mijn collegegeld volgend studiejaar in één keer kan betalen, het fotograferen weer oppakken, familie vaker opzoeken, één keer per maand iets “bijzonders” doen met vrienden, mijn huistaak iedere week doen en mijn kamer netjes houden.

Ik ben ontzettend benieuwd wat 2019 voor mij in petto heeft en ik kan niet wachten om er alles over te schrijven op mijn blog!

Liefs,
Marielle

Delen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: